Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зона на действие на комбинация от знаци

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Зона на действие на комбинация от знаци

    Всъщност дискутираната комбинация от знаци (от първият ми пост) не е за тунелите - там ограничнието си е 80 и си е ясно обозначено. Става въпрос за подобно ограничение на нормален, прав участък от магистралата.

    П.С. Бабуна подобна на описаната в поста на zipmotors, имаше и в най-лявото платно, на изкачването към последния тунел точно срещу караулката (май е на митниците). При скорост от около 120 км/ч (с лека кола) ме подхвърли близо половин метър настрани (или поне така ми се стори). От около година обаче я няма - може и да е следствие от произшествието със zipmotors.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

    Коментар


    • #17
      От: Зона на действие на комбинация от знаци

      Аз твърдя, че знаците за ограничение 80 преди 2-я тунел в посока Варна не са поставени правилно за да важат за тунела.Според мен на стойката на знака 80 трябва да има знак тунел или табела с метри до края на опасния участък.В момента знака е поставен далече от тунела и преди отклонението за Арабаконак.Може дасе приеме,че важи точно за тази отбивка.В този смисъл съм писал в темата на колегата за комбинация от знаци.За другото малко съм се отклонил.Моля за извинение . Ще гледам да не се повтаря.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X