Отварям тази тема със следната идея; Всички в този форум сме зависими от д-рите.?знаем си защо/
Искам да обменим мисли и впечатления които да са полезни на нуждаещите се,защото резервни части се намират макар и бавно,но при лекарите понякога е нужна информация на секундата.
Моля само без политика!!
Ето моя разказ.:
2006 на 01.04 лошо падане с атв.-пирогов-спешна операция на счупена бедрена кост.
2007 на 13.11 вадене на пирона -пирогов.
Сега се възтановявам и искам да Благодаря на ортопедите от 8 етаж на пирогов
д-р Деян Енчев и д-р Симеон Алтънов,Анестезиолог д-р Петкова и целия екип от сестри и санитарки на 8 етаж в пирогов.
Благодарение на тези Хора и лекари аз пиша в този форум ,живея пълноценен живот и карам спорнно атв./. т.е.отново съм с вас/
Считам тази тема за важна и затова споделям това във форума.
"на аватара е пирона и винтовете от бедрото"
Искам да обменим мисли и впечатления които да са полезни на нуждаещите се,защото резервни части се намират макар и бавно,но при лекарите понякога е нужна информация на секундата.
Моля само без политика!!
Ето моя разказ.:
2006 на 01.04 лошо падане с атв.-пирогов-спешна операция на счупена бедрена кост.
2007 на 13.11 вадене на пирона -пирогов.
Сега се възтановявам и искам да Благодаря на ортопедите от 8 етаж на пирогов
д-р Деян Енчев и д-р Симеон Алтънов,Анестезиолог д-р Петкова и целия екип от сестри и санитарки на 8 етаж в пирогов.
Благодарение на тези Хора и лекари аз пиша в този форум ,живея пълноценен живот и карам спорнно атв./. т.е.отново съм с вас/
Считам тази тема за важна и затова споделям това във форума.
"на аватара е пирона и винтовете от бедрото"
Коментар