Обява

Свий
Няма добавени обяви.

предпазване от улични песове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• предпазване от улични песове?

Здравейте,
    Наскоро рано сутринта четири помияра скочили на жената-добре,че наблизо имало мъж,който ги разгонил,та се отървала с уплах,и скъсано парче от полата.Обичам животните,но такива оскотели помияри бих ги застрелял на място без да изпитвам угризения,но жената не иска да носи оръжие...
    Има ли други средства за въздействие в/у кучета-имаше някакви свирки с честоти недоловими за човешкото ухо,които им въздействат?
    много автомати-слаби резултати!

До: предпазване от улични песове?

Има едно пльокало-ОСА -Сигнално газов-ключодържател.Идеален е за целта -петите им в г.за удрят.Тези свирки не действат на всички кучета.

Коментар

Първоначално публикуван от stoyko Преглед на мнение
      Има едно пльокало-ОСА -Сигнално газов-ключодържател.Идеален е за целта -петите им в г.за удрят.Тези свирки не действат на всички кучета.
      Знам ги-то и човек можеш да убиеш с това!Къде може да се купи?
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Кибрит и пиратки, пробвано Или сопа, не е задължително да е здрава. Само да плаши

Коментар

И най-добре да действа от разстояние. Примерно електрошок - добре, но на колко хора ще им издържат нервите за да го стрелкат.
          Още повече когато деца разхождат любимците и им се нахвърлят улични песове.
          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Явно вече и оградите не ги спират.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2739951
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Има и друго средство,казва се ултразвуков кучегон.
              (0+)
              Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от stoyko Преглед на мнение
                Ако искаш да се отървеш от жената вземи и една Оса.
                Идеален е да се осакатиш, обгазиш и т.н.
                Имал съм "удоволствието" да се занимавам с такава гадория и изводът ми е, че по-ненадеждно и опасно плюкало не сме правили и в детските си години.
                Ултразвуковите кучегони изглежда са по-добър вариант.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Имал съм "удоволствието" да се занимавам с такава гадория и изводът ми е, че по-ненадеждно и опасно плюкало не сме правили и в детските си години.
                  При някои помияри не действат .

Коментар

Добре бе, хора, има хилядолетна мъдрост - кучетата не закачат човек с пръчка. Нека е чадър, все тая. Лаят го, да - но от разстояние две дължини на пръчката или повече.

Коментар

Обикновен газов пистолет с халосни от 60-70 лв. върши прекрасна работа. Мен и лятото ме погват редовно помиярите с АТВ-то, та отдавна си го ползвам със здраве. Не ги наранява и не е незаконно. Само е малко шумно, но те и пиратките са шумни. Има достатъчно компактни, които жена ти би трябвало да възприеме, въпреки нежеланието, защото май само това върши работа. Тествал съм също и спрей от мексиканска люта чушка. Принципно работи, но след като веднъж обгазих каращия след мен приятел в пикап с отворени прозорци се отказах.
                      Последно редактирано от elbgt; 31-01-10, 20:28.
                      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Лютивите спрейове не вършат ли работа?
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не е много удачно да гърмиш в центъра на града и да пръскаш като...
                          Има опасност да се овъртиш и напръскаш, както и твоето куче или някой около теб.
                          Ясене, не е удобно за градски условия да ходиш с пръчка под ръка. Иначе определено има ефект.
                          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            +1
                            Преди години си гръмнах в джоба с ОСА, наистина нестава!
                            VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                              Обикновен газов пистолет с халосни от 60-70 лв. върши прекрасна работа. Мен и лятото ме погват редовно помиярите с АТВ-то, та отдавна си го ползвам със здраве. Не ги наранява и не е незаконно. Само е малко шумно, но те и пиратките са шумни. Има достатъчно компактни, които жена ти би трябвало да възприеме, въпреки нежеланието, защото май само това върши работа. Тествал съм също и спрей от мексиканска люта чушка. Принципно работи, но след като веднъж обгазих каращия след мен приятел в пикап с отворени прозорци се отказах.
                              Горе-долу същата работа преди години в София - бяхме с един Москвич, моя приятел Ники кара, до него един негов колега от НСО, а аз на задната седалка. Беше лятото, предните джамове отворени, движим се от ВМА към Емил Марков. Изведнъж местната кучешка глутница се нахвърли върху Москвича, а Ники за да не удари някой пес започна да криволичи насам натам. В следващия момент оня тъпанар дето седеше отпред взе, че гръмна с газовия пистолет срещу нападателите, ама нали е прост, не се сеща, че през отворените стъкла цялата струя лют, свиреп газ влиза директно вътре и ще ни подлуди . ............. Добре, че имаше туба с вода, да си поизмием очите. В близките 10-15 минути останахме на тротоара, дишахме тежко, целите обляни в сълзи пред недоумяващите минувачи. А оня тъпир от НСО-то що псувни отнесе, малиииииии .
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X