Аз мисля че ако те подгони мечка не бягай!Само ще си играе с теб!ПО добре стой!Така казват по филмите!
Аха , ще си поиграе тя - на пържолки ! Според мен е грешка това - има много убити тъкмо щото са вярвали на това ! Беж надолу по баира и се надяваи мечката да се спъне и да се пребие - тъй може и трофей да си занесеш в къщи , а не да станеш нечий обед!
Един сериозен въпрос, караш, срещу теб автомобил движи се в твоята лента /възможно е да е заспал/, ти свириш с клаксона, мигаш той не реагира..
Неговото платно е празно, да завиеш ли към насрещното или не?!
По въпроса за автомобила спорет мен намаляваш скороста и тогава през неговото платно и да те няма!
Световната статистика показва, че в последните секунди шофьора се събужда и инстиктивно завърта волана в своето платно, ако си там - перфектен челен удар - чиста работа, няма подсъдими...
Затова завърташ пълно вдясно, излизаш от пътя и се молиш за завалията с който ще се разминеш!
А бе ако е някоя разгневена гризли , или огромен коудиакски мечок , на мига ще забравиш за пряк двубой .Понякога бягството е най-правилното решение и е спасило доста животи. Гробищата са пълни с безименни храбреци ...
Относно автомобила в насрещното и аз мисля че по добре в дясно или спираш в твойто платно и се кръстиш за най лекия вариант.Това го запомних от едно дело за ПТП за съжаление с фатален край на което бях свидетел.Шофьорът се беше опитал да избегне удара с маневра в насрещното платно и за съжаление точно там стана удара .Беше признат за виновен на всички инстанци докато не се споразумяха с наследниците.Следователите казваха че каквото и да става трябва да е в твоито платно иначе винаги си виновен не зависимо от решението което си взел и крайният резултат.
Като бяхме в Карпатите с Кралев, след цял ден мъка - изпих цялата вода и умирах от жажда - по жаден не съм бил през целият си живот. Часът беше към 2 през ноща и се бяхме набили в една гора по маршрута. Лебетка след лебетка....
Между лебетките, докато се дърпаше джипа - лижех листата по храстите за вода, защото беше валяло - помогна до известна степен.
От доста време не карам с пистолет в гората, но когато карах ми е помагал 2 пъти. Единият път бях минал през някаква тел, ама дебела от ограда, на спускане на един много стръмен баир. Телта се уви около задното колело и спря мотора, защото другият и край си седеше на оградата. Извадих пистолета и я гръмнах. После я отмотах от колелото и продължих. 2-рият случай е подобен, но с едно много жилаво храстче което се наби между спирачката и капака на двигателя, натискайки спирачката. Ни напред ни назад, докато не го запознах с старото USP.
Като ти се пробие радиатора (от скъсано въже на лебетка примерно) разчистваш алуминиевите пластинки покрай водната тръбичка от която тече, после срязваш трабичката там където е дупката и завиваш двете части на трабичката на горе и надолу с малки клещички, фиба или нещо подобно, излолирайки трабичката от която тече вода.
Някой може ли да ми поясни номера от филмите където случайно си губят компаса и се оринентират по часовника и слънцето!
Мен лично тази работа ме съмнява да е точна-нали все местин часовника напред-назад
В Северното полукълбо в 07.00 слънцето се намира на изток, в 13.00 - на юг, в 19.00 - на запад.
Държиш часовника хоризонтално, часовата стрелка - насочена към Слънцето. Ъглополовящата между нея и 13 часа сочи на юг.
Не знам какво значи точно. На къс маршрут и 1 градус точност на азимута стига. За картографите 1 секунда е огромна грешка.
Коментар