Здравейте, на височина 2700 какво друго, освен усойница, може да бъде забелязано?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Видове змии в България
Свий
X
-
От: Видове змии в България
Не си виждал как се взима отрова от змия?Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеНяма да се заяждам, ако искаш вярвай, че има такива случки.
Не ти пожелавам и да го изпиташ, този лек "бой".
А за доенето, как е станал този номер? Били дал повече информация.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Точно така се казва.Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеВиждал съм бре Ангелчо, но просто Доене малко странно ми прозвуча, за тоя тип животно.
Коментар
-
Даже хората които ги доят се наричат ''Доячи на змии'' .Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТочно така се казва.
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Има ли още такава дейност в България?Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнениеДаже хората които ги доят се наричат ''Доячи на змии'' .
Едно време имаше.В Суходол имаше развъдник и се добиваше отрова от пепелянка (випера амодитес) и се продаваше на кристали.
Сега ще ми е интересно дали има още такава дейност.
Коментар
-
Би трябвало да има. Не ми се вярва да внасят всичката противоотрова от чужбина..Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеИма ли още такава дейност в България?
Едно време имаше.В Суходол имаше развъдник и се добиваше отрова от пепелянка (випера амодитес) и се продаваше на кристали.
Сега ще ми е интересно дали има още такава дейност.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Да, много хора се занимават с отглеждане на отровни змии и получаване на змийска отрова. Изглежда е доходен бизнес, съдейки по стандарта на живот, който поддържат. Имат специализирани сайтове, които могат да се разгледат. Колкото и до е доходно, в този живот не бих се захванала с подобно нещо.
Коментар
-
Хората за пари всичко правят. Те и те не са искали, ама като ги е напънало, и да видиш как отглеждат змии и песни пеятПървоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеДа, много хора се занимават с отглеждане на отровни змии и получаване на змийска отрова. Изглежда е доходен бизнес, съдейки по стандарта на живот, който поддържат. Имат специализирани сайтове, които могат да се разгледат. Колкото и до е доходно, в този живот не бих се захванала с подобно нещо.

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Поради ниската чистота на кристализиралата отрова пазара за такава отрова "умря".
Имаше много ентусиасти, но малко са оцеляли. Може и да греша. Не знам?
Преди 10 г почти нямаше такъв бизнес.
Иначе двукраките.... имаме противоотрова и сме имунизирани .....
Там песни няма. Нормална гледка е да видиш "дояч" с отрязани показалец и среден пръст.Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнениеХората за пари всичко правят. Те и те не са искали, ама като ги е напънало, и да видиш как отглеждат змии и песни пеят
И усмивки няма.
По-сериозно е , отколкото изглежда.
Коментар
-
Тези кристали отрова се ползваха за медицината, но не за противоотрова.Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнениеБи трябвало да има. Не ми се вярва да внасят всичката противоотрова от чужбина..
Противоотровата се прави с малко отрова .
Коментар
-
Пост,231,232 и 233Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеВ България има ли хора, които се занимават с доене на змии ?
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар