Искам да си купя автоматичен-самонавивщ се часовник, не съм наясно с часовниците затова търся мнения тук.
От 20 години не съм имал часовник, ползвам тела.
Какво се гледа при избора на часовничасовник.Гледах ориент.
Бюджет свободен, но хиляди няма да дам.
Нека да обсъдим механичните.
					От 20 години не съм имал часовник, ползвам тела.
Какво се гледа при избора на часовничасовник.Гледах ориент.
Бюджет свободен, но хиляди няма да дам.
Нека да обсъдим механичните.

Те се купуват от "тежкари",любители на часовниците,ценители.Тук цените са по-високи от нормалните,понякога над два пъти.Всеки си има вкус,и избира какъв му харесва.Има форуми за любителите на часовници много.Аз съм фен на швейцарските,но и Сейко не са лоши.Механичен се настройва за точност- плюс,минус 15-20 секунди на денонощие са допустими.Точността е и до късмет,как ще се улучи.Ако мислиш за Апокалипсис
Те се купуват от "тежкари",любители на часовниците,ценители.Тук цените са по-високи от нормалните,понякога над два пъти.Всеки си има вкус,и избира какъв му харесва.Има форуми за любителите на часовници много.Аз съм фен на швейцарските,но и Сейко не са лоши.Механичен се настройва за точност- плюс,минус 15-20 секунди на денонощие са допустими.Точността е и до късмет,как ще се улучи.Ако мислиш за Апокалипсис ,моли се да оцелее и някой часовникар,защото механичните се смазват и почистват на 7-10 години.За всеки ден ползвам нисък клас швейцарски Hanowa,дава ми минус 15 секунди на месец.Имам и механични,рядко ги слагам,не съм засичал точността им.
,моли се да оцелее и някой часовникар,защото механичните се смазват и почистват на 7-10 години.За всеки ден ползвам нисък клас швейцарски Hanowa,дава ми минус 15 секунди на месец.Имам и механични,рядко ги слагам,не съм засичал точността им.

Един и същ часовник, проучвам цени,в САЩ-444 долара,тук-2450 лв.Как постигат такава разлика в цените?Или... имат неприличен марж на печалбата?Аз с бюджет до 1000 лв бих заложил на Тисо Пауърматик 80 от Щатите,даже и ще останат пари.То с часовниците е като с колите-ако една те радва повече,въпреки че е по-чуплива,пак си я избираш на вкус
Един и същ часовник, проучвам цени,в САЩ-444 долара,тук-2450 лв.Как постигат такава разлика в цените?Или... имат неприличен марж на печалбата?Аз с бюджет до 1000 лв бих заложил на Тисо Пауърматик 80 от Щатите,даже и ще останат пари.То с часовниците е като с колите-ако една те радва повече,въпреки че е по-чуплива,пак си я избираш на вкус

Че той ще се окаже по-точен от Breitling Superquartz
 Че той ще се окаже по-точен от Breitling Superquartz 
Коментар