Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте ме, за походна лопатка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Посъветвайте ме, за походна лопатка

Предлагам я като идея. Да не би това да е тази от заглавния пост (електронен магазин и само една бройка, а тя счупена)? Ако за това става въпрос - не се притеснявай, пак ще заредят, този Станко Станков е много печен. В Германия вече са забравили за тези лопатки, а той все намира още!
    Аз имам четири, първата си я купих с поръчка от сайта, другите по време на едно изложение "на живо", че и с намаление.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Предлагам я като идея. Да не би това да е тази от заглавния пост (електронен магазин и само една бройка, а тя счупена)? Ако за това става въпрос - не се притеснявай, пак ще заредят, този Станко Станков е много печен. В Германия вече са забравили за тези лопатки, а той все намира още!
      Аз имам четири, първата си я купих с поръчка от сайта, другите по време на едно изложение "на живо", че и с намаление.
      Точно за това става дума. От този електронен магазин: http://armyshop.dir.bg
      Обаче човека е друг явно Емил някойси беше. Да не би да има и друг магазин кадето ги продават тия лопатки?

Коментар

Първоначално публикуван от furry Преглед на мнение
        Точно за това става дума. От този електронен магазин: http://armyshop.dir.bg
        Обаче човека е друг явно Емил някойси беше. Да не би да има и друг магазин кадето ги продават тия лопатки?
        До скоро ги имаше във Варна. Тия дни ще прескоча профилактично и ще проверя за наличностите.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Къде във Варна отскачаш за такива лопатки?
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Магазини има в Търново, Варна и някъде делиормана (но Търговище ли, Разград ли). Станко Станков е май баш собственикът и е в Търново. Скайпът му е bluef1re, ако стане въпрос, взел си го (адреса) от друг клиент - доволен.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Благодаря за бързия отговор.
              Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
                Къде във Варна отскачаш за такива лопатки?
                На колхозния. От рибата нагоре към южния край на пазара, гледаш в дясно за военни дрехи.

Коментар

там където продаваха кокошки и семена, че те този магазин не го ли затвориха преди време?
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Кокошките бяха в ляво. Продължаваш нататък и гледаш в дясно. На ъгъла в нова кооперация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X