Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мнения за тези обувки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся мнения за тези обувки.

btw никъде в нета, в никой форум или статия не открих информация за приложените от мен кубинки. Колега от къде имаш информация за тях?

Открих само статия за кубинките на Румбата, в която се казваше, че се цепят и не са качествени.

ами в такъф случай, след като и горните кубинки и тези приложени от Румбата са некачествени и се цепят, може ли някой да ПОКАЖЕ качествен модел- да не се цепи, да не пропуско, т.н. и от къде да се намери

мисля че информацията ще е ценна за всички колеги

Коментар

"Steel", "Doctor Martens" и тем подобни. Но си приготви около 200 лева.

Коментар

имах предвид родно производство

п.с с какво трябва да се импрегнира кожата на кубинките за да не пропуска вода и да се поддържа това качество ? (освен свинска мас) Някакъв конкретен продукт ?

Коментар

Ами "Гъша мас". Те затова, като плуват, не им се мокрят перата, щот си ги мажат с мас от мастната жлеза на трътката.

А иначе за 45-50лв. щом са не ги мисли, и една седмица да изкараш си на файда, нали са евтини. После други - пак евтини, и така докато свърши зимата.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от skaklec Преглед на мнение
            имах предвид родно производство

п.с с какво трябва да се импрегнира кожата на кубинките за да не пропуска вода и да се поддържа това качество ? (освен свинска мас) Някакъв конкретен продукт ?
            Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Ами "Гъша мас". Те затова, като плуват, не им се мокрят перата, щот си ги мажат с мас от мастната жлеза на трътката.
            Абсолютно съгласен!!

@skaklec - Да си виждал мокра гъска или патка?
            Конкретния високо специализиран продукт се нарича "гъши/патешки фенер с трътка" от първия пазар или месарница.
            Прилага се чрез равномерно и сочно омазване на обувките с помощта на специализираното устройство "патешка/гъша трътка" и оставянето им на топло за една нощ, за да може да попие мазнината в кожата.

Така изкарах две зими в казармата - вЕрвай ми, работи.

Коментар

Изненада-а-а-а!

Коментар

съболезнования на колегата и подметките му.

аз още не съм взел кубинки, още им се чудя на тези от картинката.

По въпроса с гъшата/свинска мас - може ли да се използва в градски условия, т.е няма ли да станат грозни и гранясали обувките след време и да не мога да се покажа пред хората с тях

Коментар

с такива кубинки дето си ги показал ходя на работа(военен съм).ако са за 40-50 лв. ги вземай ще те изкарат една година спокойно.мойте ги нося постоянно на работа и изкарват по една година,ако ги носиш само зимата ще те изкарат две зими.не топлят след една зима и едно лято почнаха да пускат вода.това е,ти си прецени.сега съм се насочил към тияhttp://redrockbg.com/product.php?id=172 ще спестявам,че са скъпички,имам колеги с такива и са много доволни.успех

Коментар

Що не си купите от някой битак?Там все още се намират от старите и то на добри пари.

Коментар

Първоначално публикуван от kukurumukuru Преглед на мнение
                      с такива кубинки дето си ги показал ходя на работа(военен съм).ако са за 40-50 лв. ги вземай ще те изкарат една година спокойно.мойте ги нося постоянно на работа и изкарват по една година,ако ги носиш само зимата ще те изкарат две зими.не топлят след една зима и едно лято почнаха да пускат вода.това е,ти си прецени.сега съм се насочил към тияhttp://redrockbg.com/product.php?id=172 ще спестявам,че са скъпички,имам колеги с такива и са много доволни.успех
                      Ето едни полицейски обувки и от мен: http://www.cofra.it/cofra_english/pr...?cat=44&page=2

160лв. На следващата страница от линка (3стр.) има и едни Секюрити - 150лв.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ето едни полицейски обувки и от мен: http://www.cofra.it/cofra_english/pr...?cat=44&page=2

160лв. На следващата страница от линка (3стр.) има и едни Секюрити - 150лв.
                        Къде се продават в България?
                        Only after the last tree has been cut down,
                        Only after the last river has been poisoned,
                        Only after the last fish has been caught,
                        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Всеки полицай ако питаш ще си ги продаде с удоволствие.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                            Къде се продават в България?
                            Имаш ЛС.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                              Всеки полицай ако питаш ще си ги продаде с удоволствие.
                              Ако се съберат 30 души желаещи, можем да постигнем и по-добра цена.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ако се съберат 30 души желаещи, можем да постигнем и по-добра цена.
                                А защо е необходимо? За такива пари има перфектни, с gorе-tex-ва мембрана... Верно с пленителното име "Аку"

http://www.aku.it/it/tribute/tribute.htm

Миналата година си купих такива за 140 лв., на примоция. Не са мръднали до сега, което при моето носене си е постижение и на тези пари си е невероятно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X