Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мнения за тези обувки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся мнения за тези обувки.

А аз имам от първите вече 3-та зима ги нося и не са мръднали,не се хлъзгат и топлят повече от другите/армейските/.alexstoilov ако си навит мога да разпитам и да се намери нещо

Коментар

Катеричок, били дай малко повече информация по споменатия от теб проблем?

Коментар

Да подметкате точно където се прегъва отдолу се цепи

Коментар

Ама нали се сещеш,че полизая ги носи по 200 чеса на седмица

Коментар

Първоначално публикуван от Truck Преглед на мнение
            Аз си взех същите от една казарма, от складовете. Ваши познати военни биха могли да ви свършат работа. За по няколко бири
            Само,че това от преди няколко години няма нищо общо с това,което е днес!

Коментар

Брей! Кога мина една година?!
              Очаквайте скоро!

Коментар

Измина цяла година, от както купих обувките.
                Сравнявайки ги с най-стария модел чепици, тази имат следните предимства:
                - по-малко тегло;
                - по-мека подметка;
                - по-мека кожа;
                - по-топли.
                На мокри повърхности се хлъзгат, както старите кубинки, но пък старите имат много твърда подметка, която е неудобна по неравни повърхности.
                Единственият им, според мен недостатък от старите е, че не са толкова здрави (не издържат на голямо натоварване), не са шити и кукичките им (не знам, дали правилно ги назовавам) са направени от някакъв мек метал - след кратка употреба, бързо се огъват и в последтвие чупят, та по този повод аз досчупих и останалите. Отнема малко по-вече време за връзване.
                Също така, трябва да се има едно на ум за подметките, тъй като много лесно и изключително бързо се разтапят от малки въгленчета!
                Като цяло, ако на някой без подготовка му трябват кубинки, евтини, това е по-добрия вариант от българските, защото не уморяват краката.

Коментар

Една година си е много време,пък и производителите-и те трябва да имат работа.
                  Малкото въгленче е като голямото -имат една и съща температура,така че не стъпвай с тях в огъня.
                  За кукичките(канджи)-какво да ти кажа,спестяват малко пари за по-качествени и ефекта е този.
                  Успех със следващите.

Коментар

Здравейте колеги! Аз имам 3 чифта Кобинки.
                    1- те са от МВР купени ( пълни ментета)
                    2- те са от баща ми както е служил в Казармата, горе долу 30 год. и са още здраве.
                    3-те са от на Дядо ми Службата в Армията, те са изключително много много стари, но неземеними
                    Обещавам скоро време до 1 седмица и снимки ще ви пратя, да се оверите сами!
                    Поздрави.

Коментар

Малко извън темата но и аз имам едно питане за едни обувки тъй като ми се видяха много евтини, по ловните магазини се намират и ако някой има наблюдения за тях нека сподели. Иначе ме интересува и за самата марка дали правят читави обувки ако някой знае. Ето това е модела на въпросната марка:http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=666
                      Просто ме интересува дали си струват или направо да си събирам парички за нещо по-скъпо

Коментар

Имах такива обувки /ProHunter/ - издържахо около 10 излета в сняг и кал без да пропуснат влага, след което започнаха да пускат около шевовете в долната част. За един сезон не-много интензивна употреба се скъса подплатата в задната част и изпод нея излязоха едни пластмасови протектори.
                        Поради тази причина стана невъзможна по-нататъшната им упротреба, защото нараняват глезена.

Коментар

Благодаря ти батванко за отговора, явно определено не са много качествена изработка тези китайчета. То се е видяло че ще се събират пари за нещо по качествено.

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
                            Не мисли,с това се занимавам и почти не мога да постигна такива производствени цени,камо ли да продавам на тях,така че...

привет на всички. Имам питане относно долния вид кубинки. По-скоро въпросът е насочен към колегата jashi1, защото казва че с това се занимава

Някакви отзиви от този модел има ли? Цепят ли се подметките както на новите полицейски кубинки, пропускат ли вода, мръзне ли карака в тях... всичко за което се сещате
                            Прикачени файлове

Коментар

И аз имам интерес към последните обувки, които са по-високи в горната си част.
                              Най-много ме интересува, дали достатъчно здрави?
                              Производство - град Габрово?

Коментар

Първоначално публикуван от skaklec Преглед на мнение
                                ...Цепят ли се подметките...пропускат ли вода, мръзне ли карака в тях...
                                ДА!
                                Не е необходимо да си изхвъриш парите за да го разбереш...
                                Only after the last tree has been cut down,
                                Only after the last river has been poisoned,
                                Only after the last fish has been caught,
                                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X