Ризите ще се шият от един и същ бял плат. После, готовите бели ризи ще се боядисат в два цвята. Няма да имат разлика, освен цвета.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Риза "за гората"
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Моля за 1 бр. цвят сахара, размер М.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
- 1 like
Коментар
-
Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнениеДве ризи, от двата цвята ХХL за мен.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
Те вече са ушити. След като ги боядисаме, ще обобщя наличностите по вече реални размери и смятам да ги пусна в отделна тема за заявки, за да не стават разминаванията от предния път.Show must go on!
LZ1VES
Коментар
-
Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнениеВремето захладня, става таман за ризка с дълъг ръкав…Мерак голям, а новини йок
Надявам се авторът на темата да е в отлично здраве и кондиция, а забавянето, ако въобще може да говорим за такова, да е чисто технологично.
Имам проблем с обмерните данни на 3XL и заради тях забавих пускането на тема за заявки. В крайна сметка, решихме да ги правим наново и вече са на финал. Това обаче, не пречи да пусна другите за продажба и ще гледам тази вечер да го направя.
Благодаря за пожеланията и интереса.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
И на мене 2 ако може!
ПП Беше обещал да минеш с няколко риз...бири.
ППП и дъщерите са заинтересовани живо, та отиваме на 6-8бройки. ...от цвят.
Звънни, макар когато си в Пловдив.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Хрумна ми идея за едно допълнение към ризите и реших да я споделя. Може да опитате да добавите веркро за нашивки на капаците на джобовете отпред, или отстрани някъде на ръкавите. Така ще се получи още един модел и мисля, че би станало добре...Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар