Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Яке "Mammoth" - мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Яке "Mammoth" - мнения

Подкрепям мненията на "viplamen" и за да не го повтарям само да обърна внимание. Дрехата, която се търси е за активна употреба и в някой случай, което разбира се не изключва ежедневно носене. Щом ще спортува с нея нека раздели облеклото на слоеве, примерно два, долен от термо тениска(бельо) и горен тази ветровка/тънко яке. Ще бъде необходимо да предпазва загрялото тяло от външната температура и студен порив.
    За мамут съм чувал много добри отзиви, както и съм виждал, на обявената цена, ментета, същите, каквито има и ТНФ(,от които имат серии, които се шият в България ) вече 2 години ползвам това http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en...-jacket-3.html , но предходния модел. Когато го взех го гледах странно и не знаех за какво ще ми е това тънко яке, но точно това е предназначението му, да пази тялото при активно движение от климатичните особености.
    според мен това е типа/модела яке от, който се нуждае колегата, а това, на коя марка ще бъде е въпрос на избор и възможности, но да бъде истинско не менте!

Коментар

Първоначално публикуван от vwwr Преглед на мнение
      За мамут съм чувал много добри отзиви, както и съм виждал, на обявената цена, ментета, същите, каквито има и ТНФ(,от които имат серии, които се шият в България )...
      Не знам това по-повод моя панталон ли е, но е купуван от Мадона Ди Кампилио, от магазин на Мамут, по време на сезонна разпродажба (взех го за 65 евра, намален от 115), но може и да е менте! Знам ли..?!!

Коментар

Извинявай не съм искал да подлагам на съмнение казано от теб или нещо друго! Имах на в предвид, че знам от четене и разговори с приятели, че мамут е много качествена марка, но подчертах чувал, защото никога не съм се докосвал до истински такъв. Докато минала зима в Боровец имаше промоция на ветровки мамут на 80лв. ,които нямат нищо общо, според мен, с истинските продукти на тази марка, както на същото място срещнах същата ветровка, но с щампи на друга марка, явно някой прави един модел, но с различни щампи и съответно, все едно са различни марки!

Коментар

Да ама мамута от известно време ги правят в Румъния и там се намират на добри цени, по време на разпродажби
          Аз лично, ползвам предимно екипировката им за катерене и съм си доволен
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Тъй като харесвам качествена екипировка(облелко), в набавянето й следвам два основни принципа:

1)купувам екипировка, а не марка. След като човек натрупа известен опит(купувайки скъпи боклуци), вече има ясни критерии какво му трябва и кое е качествено (материали, шевове, кройка). Това е приложима само, когато имаш достъп до продукта или се довериш на преценка на проверен човек. Някои скъпи марки продават и качество, а други-не. Това е за дрехи. При обувките марката си е марка, там компромиси с цена означават обикновенно и компромис с качеството.

2)купувам, когато има случай(на намаления), а не когато ми трябва. Това работи за всичко както знаем, да купуваш изгодно, а не когато спешно ти трябва нещо и си притиснат. Цялата екипировка е консуматив ("soft goods"), а не е инвестиция. Влагането на повече средства няма да доведе до възвръщаемост, всичко издържа 2-3 сезона сериозна употреба. Нали за това сме консуматорско общество

Коментар

http://store.karrimor.com/karrimor-u...et-mens-442381

Засега се спрях на Каримор. Преди време поръчахме една тяхна туристическа раница за жена ми и се оказа много качествена. Разбира се ще комбинирам с различни слоеве отдолу - имат и същото 3 в 1, с блуза към него, но мисля просто да си я купя отделно.
              Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                http://store.karrimor.com/karrimor-u...et-mens-442381

Засега се спрях на Каримор. Преди време поръчахме една тяхна туристическа раница за жена ми и се оказа много качествена. Разбира се ще комбинирам с различни слоеве отдолу - имат и същото 3 в 1, с блуза към него, но мисля просто да си я купя отделно.
                Каримор има и в Спортс Директ. ком . Но аз от там си взех едно яке, на снимката изглеждаше дебело, но всъщност- найлон.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Хмм. Това не е добре. А кой модел си взе. Аз от спортсдирект ще взимам по принцип. Ами тогава да си взема регата освен...
                  Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                    Хмм. Това не е добре. А кой модел си взе. Аз от спортсдирект ще взимам по принцип. Ами тогава да си взема регата освен...
                    Не говоря точно за Каримор. Взех си някаква куча марка, че беше 15 паунда. Но си имаше голяма разлика, между това което изглеждаше на снимката, и това което дойде. Затова имай едно наум.
                    Иначе съм много доволен от якетата Кайерлай. Имам такова вече 3 или 4 години- не е мръднало. Взех го за 100лв, а миналата година го имаше за по 60лв. в Метро.
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз пък си купих яке Мамут за 11 лева от едно кило ... късмет трябва само

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                        Аз пък си купих яке Мамут за 11 лева от едно кило ... късмет трябва само
                        В магазините ''Рови Рови'', има хубави работи, но много трябва да търсиш. Явно ти си търсил и си извадил късмет.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                          В магазините ''Рови Рови'', има хубави работи, но много трябва да търсиш. Явно ти си търсил и си извадил късмет.
                          Да ти кажя честно .. влязох да търся риза с дълъг ръкав, а излязох с яке .. късмет .. даже не се рових изобщо

A1+

Коментар

Засега си взех едно яке на Регата водо и ветроустойчиво за 39 лв. от намаление в SLS, мисля, че за есента не ми трябва повече. Досега влязах в два такива магазина ("на килограм"), но нямах вашия късмет. Ще гледам пак.
                            Александър

Коментар

Ако е софтшел-а, трябва да знаеш, че не е много водо- и ветро- устойчиво. Но все пак не е палатка. При порой и силен вятър не разчитай много. Иначе е перфектното есенно яке. Със здраве да си го носиш, също и маратонките.
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Не е софтшел. С изотех е - т.е. не става за големи и продължителни порои, но не е и софтшел. Днес отивам пак да гледам, че има и готини поларки на същите пари. Изобщо благодаря - към правилните марки ме насочихте.
                                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X