Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Яке "Mammoth" - мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Яке "Mammoth" - мнения

Гледам, че в спортдирект има регата и каримор - вие ще кажете за качеството, аз досега съм поръчвал една раница на каримор и останах приятно впечатлен. Скоро може да пусна тема за групова поръчка оттам. Това ако не си намеря нещо из "килата", а и да намеря все ще се наложи някой чорап и долна дреха да си взема от там.
    Александър

Коментар

Засилваме се да пиша за Колимбия и Мармота и гледам Гоблин пак пред мен.

Тия ако ги дебнеш също падат намалени,но тук и иска ровене.Имат и качествени неща на нормални цени,имат и спални чували на цената на стара Хонда.

на Норт Фейс не съм им фен,Колумбията си е крачка пред тия.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

според мен като качество NortFace = Columbia, обаче повече ме кефят като дизайн. Karrimor имам туристически обувки, 2ри сезон и се държат прилично (купих ги за 60 кинта).
        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
          От 240 на 107 май не звучи точно като твоя пример
          Е да, така по-бива. Въпреки всичко не съм фен на марката

Marmot се намират на много добри намаления, но... в Щатите. Ако имаш човек там, който да ти услужи с шопинга и шипинга (брех пък съм поет, м@мка му) ще ти стъпи на без пари. С помоща на един приятел си купих Marmot DriClime Windshirt, и ми дойде на под 40$ (!!!) с все доставката до България.

Регата също са добро попадение - сдобих се с едно (май 8000/8000 ама съм го забутал някъде) пак от приятел за 90 кинта - поръчвал по нета ама не си уцелил размера.

До преди 3-4 месеца в Троян имаше секънд хенд само за туристическа екипировка - за 100 кинта си излязох с 2 уиндстопъра, и яке и панталони на Колумбия. За съжаление - разбрах че вече магазина е преместен на х. Плевен, та ако имаш път натам....

П.С. Има налична обява за секънд хенд мембранно яке Адидас - 80 кинта. Ако те интересува - пиши на ЛС да ти метна линка.
          Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Columbia, TNF и подобни марки са неоправдано скъпа ширпотреба, минаваща за качествена. Ниският и среден клас на подобни марки е неразличим за масовия потребител от техните ментета(като качества),а хората с критерии и сериозни нужди пазаруват други марки.

Коментар

Кои примерно?

ширпотребата се държи много естествено из някои точки на света,в автобуса или в кафето не ги знам как са.Това го ползвам в бачкането си и твърдя,че е доста по-добро от малкото марки които съм пробвал.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Кои примерно?

ширпотребата се държи много естествено из някои точки на света,в автобуса или в кафето не ги знам как са.Това го ползвам в бачкането си и твърдя,че е доста по-добро от малкото марки които съм пробвал.
                Ходил съм по доста магазини(и сайтове) за екипировка в чужбина, в различните страни са популярни различни марки със сходни качества. Тъй като ти си в Щатите, ето ти една отлична екипировка за високата планина-Mountain Hardware, но тя ти трябва при по-особени условия.Това, което по-скоро исках да кажа е, че много малко хора имат нужда от наистина качествена екипировка, но от суета се дават страшни пари за съмнително качество с лого. Разказваха ми за един българин, отишъл на трекинг в Непал. Загубили му багажа и от Катманду се оборудвал напълно(яке, полари, чувал) с нови The North Face и подобни неща за (май беше) 100$ всичко. Явни ментета, но си изкарал трекинга (там стигаш до +5000m н.в.) комфортно. Абсолютно съшите неша, които у нас струват 10 пъти повече.

Коментар

MH не се славят с кой знае каква по особена продукция ако говорим за нормални неща,а не за спални чували за по 800 долара примерно.Тук си говорим за якета,панталони и мембранки за по 80-100 кинта и там мога да твърдя,че Колимбия си държи качеството и пазара.

Ибей ако се проверява си излизат оферти на нормални пари и хората плащат до Европа,не е задължително и да имаш твой човек на 3 преки от магазина за да уцелиш шестицата.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Подозирам, че марката не е мамут, а мормот и е австрийска. Но и за нея, ако не е софтшел, цената е съмнително ниска. Аз залагам на нови български дрехи, по точно една, че другите се вземат много насериозно с цените. И аз потвърждавам за нахотки по дрехите на килограм. Но си требва ровене. От там идва и името "Рови".
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Специално посетителите от страната на пластмасоядците бих ги насочил към една относително по-слабо известна марка - Wild Things. Тактическата им серия кърти мивки, лепи плочки и изнася и не са овъркил като цена. А който ми вземе като си идва следващият път към БГ едно софт шелче от такткуул (идва от средното между тактикъл и куул) серията- много шъ го обичам.
                      Ето това са въпросните пръчове...
                      http://www.wildthingsgear.com/
                      А Zajo са педали- трета година ги чакам да извадят нещо в не "туристически" цветове (без черно)- и когато извадиха докато се наканя да го взема го спряха от производство.
                      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                        А Zajo са педали- трета година ги чакам да извадят нещо в не "туристически" цветове....
                        Zajo са си пичОве, все пак са производители на туристическа, не тактическа екипировка. Все едно да очакваш Макспедишън, Хазард 4 или Тасманиан Тайгър (марките са произволни) да барнат нещо (различно от фърст ейд пауч) в електриково-зелено или сигнално-оранжево.
                        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                          Zajo са си пичОве, все пак са производители на туристическа, не тактическа екипировка. Все едно да очакваш Макспедишън или Хазард 4 да барнат нещо в електриково-зелено или сигнално-оранжево.
                          Имаше един слух че ще покрият и тази ниша. Даже се базикахме че за емблема могат да си сложат двата заека от Кет Шит Уан... Ама уви....
                          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                          No man left's behind !!!!

Коментар

Wild Camo Tactical Размер Л гащички нови се намират в момента за 120 кинта и пича праща по цял свят.Рови в Ибей,нямат много неща,но това поне го намерих за нула време.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Подкрепям Goblin i BENZBOSS за Columbia и North Face.Имам доста екземпляри и от двете,но 100% от наличните ми Колумбия(поне 30 неща вкл. обувки,якета,полари...)са в постоянна употреба,а някои от тях вече ми служат втора декада.Норт фейса събира прах в дрешника.Некачествени са.Не знам в Европа какво е качестевото и на двете марки.Всичко съм купувал в САЩ.

Коментар

На Мамут нещата са много добри - аз имам само един панталон (120 кинта), че гроздето "кисело"... Не знам каква му е материята, но е тънък и лек, а пази от вятъра и студа и е изключително здрава за грамажа си. Най-ме радва ако го намокря, колко бързо изсъхва (буквално за минута-две и то при ниски температури), а това е голям плюс ако съхне върху теб... Нещата са им скъпи но качествени - швейцарците определено знаят как да правят дрехи за планината.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X