Здравейте колеги!
Интересува ме дали някой знае от къде може да се купи преносима малка ръчна къмпинг пералня?знам че съществуват и основно се ползват от хора в планината без електричество и от майки които перат всеки ден по малко пране - с бебета.За съжаление в бг мама не намерих информация от къде може да се закупи нещо такова.Интересува ме уред с изцяло ръчно задвижване поради липсата на захранване.Капацитет около 2кг но не по-малко.Намерих само снимки в гугъла - редставляват нещо подобно на хладилна чанта с ръчка за въртене.Ако някой знае от къде може да се закупи нов такъв уред ще съм много благодарен да сподели информацията.
Интересува ме дали някой знае от къде може да се купи преносима малка ръчна къмпинг пералня?знам че съществуват и основно се ползват от хора в планината без електричество и от майки които перат всеки ден по малко пране - с бебета.За съжаление в бг мама не намерих информация от къде може да се закупи нещо такова.Интересува ме уред с изцяло ръчно задвижване поради липсата на захранване.Капацитет около 2кг но не по-малко.Намерих само снимки в гугъла - редставляват нещо подобно на хладилна чанта с ръчка за въртене.Ако някой знае от къде може да се закупи нов такъв уред ще съм много благодарен да сподели информацията.
И аз не съм вчерашен и доста мога да кажа по темата за оцеляване и къпингуване особено в тежки зимни условия. В момента процедирам като накисна с топла вода докато се окъпя и избръсна и после под душа ги опера на ръка и изплакна.Проблемът ми е че съм шофьор на голям камион и в тази страна в която карам няма обществени перални за разлика от Германия,Франция,Белгия и Холандия.Тук никога не са имали тази култура на обществените перални.А като не излизам на вън и се налага да пера на ръка.В базите ни има абсолютно всичко без перални.Няма и контакти 220V.Уредите са навързани директно и даже и телефона не можеш да си заредиш.Имам инвертор 12/24 на 220v който е 300w и е за лаптопа и другите дреболии като телефони и кафеварка.Тегаво е като переш само на ръка.

Коментар