Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко киловата?
Свий
X
-
От: Колко киловата?
Не можеш да го премериш с мултицет.
Пробва се с 3 печки по 2 киловата .. или подобен консуматор.
Иначе двигателя е 9 к.с. и много вероятно генератора да е 6Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
-
Това, че двигателя е 9коня, е единственото което е в полза на твърденията на продавача, но на алтернатора няма никаква табела, та за това ми се щеше да има по лесен начин, ноо три печки не мога да нося
Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Е, няма!Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнениеТова, че двигателя е 9коня, е единственото което е в полза на твърденията на продавача, но на алтернатора няма никаква табела, та за това ми се щеше да има по лесен начин, ноо три печки не мога да нося
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение9 конски сили са 6.6 киловата механична мощност. От тях можеш да изкараш 6 киловата ток само ако електрическата част е МНОГО добра.
Бригс
и колегата му са едни от най-гобрите в това.
Коментар
-
Ми като ви чета...... май на доверие ще го домъкна от добрата стара Англия, там е той, само си представих как ме гледат на Уетщето с три печки ЛЪЧ под две мишници
.
Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Принципно, мен и 4 кв ме устройват, та все ми се струва, че 4ри ще изкара, но пък 6 чак, едва ли макс 5 според мен, което е един киловат резерв.Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Имах такъв двигател,продадох го на комшията и до ден днешен работи вече 22 години по 15 часа седмично.Последния 6 киловатов агрегат Хонда беше 12 к.с по споменGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Те и затова хондите по-малко клатят честота и напрежение.Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение...Последния 6 киловатов агрегат Хонда беше 12 к.с по спомен
Горе му го сметнах, излиза ама на ръба.Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЗа тия коне, предполагам макс 5-6 киловата. Не съм сигурен.
---
Абе да каже колко е платил за тоя сандък.
Коментар
-
130 паунда, естестеено че ще го пробвам дали работи. В същия саит намерих още един със същия алтернатор, но 12коньов двигател и на него седеше табела(скъсана), но си пише 6кв, явно максимална.Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар