Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа официална тренировка на Мобилната Спасителна Служба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Това е страхотна идея !

Но няма да успея да съм напълно екипиран за тази среща.
    За другата 100% участвам.

Коментар

И аз искам ама съм далече
      Ще плача докато направят такова и в провинцията!

Коментар

целта на първата тренировка, ще е ориентиране и намиране на точката ?
        правилно ли съм разбрал

ако е така, бих дал съвет все пак, всички които планират да отидат
        да се запишат тук, за да няма изостанал човек в гората
        LR RR Classic VM2.5

Коментар

Яворе ...

Не си казал .... не съм го направил
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

За нас двамата ли
            Трябва да се съгласува от "горе"!
            От друга страна от нашия край колко са що годе подготвените за ММС!!!

Коментар

Ами ще разчитаме на вас да започне организацията отнякъде...
              целта на първата тренировка, ще е ориентиране и намиране на точката ?
              правилно ли съм разбрал

ако е така, бих дал съвет все пак, всички които планират да отидат
              да се запишат тук, за да няма изостанал човек в гората
              Така е но какво правим ако някой се запише и не дойде... Ще има да го търсим по чукарите докато не влезе пак във форума.

Вижте сега точката която съм избрал макар че ще иска някакво ходене е достатъчно близо до Симеоново и до пътища въобще. Ако някой се обърка на това място накъдето и да тръгне ще излезе на път...
              VPetrov.photography

Коментар

Предусещам една приятна вечерна разходка. Жалко, че самите джипки са предвидени за съвсем малко, но както казва Венци организацията трябва да започне от някъде.
                LZ1VMH

Коментар

Така ми си идваше, но по това време ще съм извън границите на милата ни татковина
                  Надявам се, че няма да изключвате от МСС заради пропуснати курсове, пък ако трябва ще се явим и на поправка
                  LZ1HKW
                  Реглаж на преден и заден мост
                  My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

И на мен ми се идваше, обаче ще го отложа за другия път. А до тогава трябва да имам и GPS.

Коментар

Лошо.
                      LZ1VMH

Коментар

Венци, трябваше да премълчиш за ходенето пеша!!! Всички си намериха друга работа Предлагам за следващата тренировка да обещаеш скара и бира на корем иначе ще се разпадне груата и няма кой да ни вади от калищата

Коментар

Ааа напротив. Точно това е теста за отсейка между реални и виртуални спасители... Че като/ако стане напечено положението предпочитам да разчитам на някой който отдавна е доказал че не се бои нито да се намокри нито да му е студено...

За съжаление днес няма да вали, а много ми се щеше за да е по реална обстановката. Но пък има стачка на таксиметровите шофьори което ще предизвика сериозни затруднения в придвижването. На това вече му викам реална ситуация...

Довечера на място ще се обсъждат плановете по въпроса...

А хора ще има Севдо, има няколко човека които нямат пропуск...
                          VPetrov.photography

Коментар

Ей вярно, че то ДНЕСКА е петък!!! Аз живея с един ден напред

Коментар

Не бе, успях да си навехна глезена. Не ставам за разхождане. Освен ако не искате да спасявате 120килограмов куц човек.

Коментар

И спасяване ще има но следващия път, няма страшно почивайте си сега. Смятам тези тренировки да станат редовна практика и без това много се заседяваме покрай машините и компютрите...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X