Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сирените...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сирените...

Аз пък се чудех от кой цирк са тръгнали да си рекламират представленията, пък то да било съобщение за сирените. Никаква членоразделна реч не се чуваше - всичко се сливаше в общо мучене. Това в района на хотел Родина.
    Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

При мен около КАТ Варна се чуваше почти нормално. Още миналата година казаха, че ще има 2 пъти годишно проверка и профилактика на системата. 01.04 и 01.10 са датите.
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

С този неразбираем говор изпошашкаха хората. Наоколо всички бабички на изскачаха по балконите в прединфарктно състояние и се питаха една друга какво става. Предполагам, че съобщението е било, че това е тест, но като не се разбираше нищо, никои май предположиха доста по-лоши неща... В крайна сметка лошият говор в комбинация с честите тестове я превръщат в нещо абсолютно не работещо. И да стане нещо наистина, никой няма да си даде труда да се мръдне, като в приказката с лъжливото овчарче.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тъкмо бях позадрямал на работното място и ме събудиха... Можеше малко да ги понамалят, все пак е Петък следобед...
          Публикувайте отговор

Коментар

За радиолюбителите - точно така се чува Калифорния на 14МХц по дългия път - с мнократно ехо
            За зла беда се намирах на покрива на блок, в съседство със сирени - първоначално ефекта е като шамар зад врата.
            Все пак се радвам че не бях на съседния ,точно до тях,вече щях да съм глух...
            Наско
            На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X