Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сирените...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сирените...

Преди минута ми се обади един приятел да ми каже че свирели сирените - бех увеличил колонките някъде на 10 процента - не чух нищо, след като ги намалих се чу нещо средно между камбанен звън и далечна линейка! Какво стана със старите сирени ? Некой май е направил пачката като ги е върнал за старо желязо а е зел китайско менте.

А сега май пуснаха олд скул машините - но преди това беше някакъв пълен та@ак.
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

До: Сирените...

Във Варна ( около КАТ) се чува добре самата сирена, но трудно се разбира гласовото съобщение!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
      Във Варна ( около КАТ) се чува добре самата сирена, но трудно се разбира гласовото съобщение!
      Май е идиотизъм това с гласовите съобщения. Пет сигнала на кръст всеки може да ги научи още в училище. А от говоренето остава едно непреодолимо ехо, което поне на мен не ми дава възможност да разбера какво казват.

Коментар

Май и миналата година имаше такава тема - сеа кат се замисля пак не бял чул нищо може да имам проблемация със слуха
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Техническа проверка на системата за ранно предупреждение на Гражданска защита. Все пак министъра на отбраната е на посещение във Варна....трябва да се докарат пред шефа.....

Коментар

Явно е в национален мащаб, защото и тук /София/ свириха.

П. П. ГЗ не е ли в рамките на МВР?
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Явно е в цялата страна, и аз ги чух-доста силно при това, с добре изявена микрофония,или нещо подобно.

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                А сега май пуснаха олд скул машините - но преди това беше някакъв пълен та@ак.
                Не бяха "олд скул", поне тук в София тия, дето чувах. Звука почти подобен, но спряха бързо. Нямаше го специфичното плавно намаляване от инерцията на старите.

А от говора и аз нищо не разбрах. Само разбрах че някой говори.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Техническа проверка на системата за ранно предупреждение на Гражданска защита. Все пак министъра на отбраната е на посещение във Варна....трябва да се докарат пред шефа.....

... От Главна дирекция "Гражданска защита" припомнят, че системата трябва да бъде тествана 2 пъти в годината - на 1 април и 1 октомври.
                  Размер на шрифта: ...

От тук: http://news.ibox.bg/news/id_131060544
                  Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    Май е идиотизъм това с гласовите съобщения. Пет сигнала на кръст всеки може да ги научи още в училище. А от говоренето остава едно непреодолимо ехо, което поне на мен не ми дава възможност да разбера какво казват.
                    Прав е колегата,а какво ли чуват по възрастните хора.

Коментар

При мен пък се чу доста ясно говора, за разлика от есента, сега бе по-добре. И не е микрофония, а ехо от други сирени в района, от наи-близката се чува първо, а после се наслагва от по-далечните. Затова има интервал между думите , за по-ясна чуваемост.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз съм от Варна. Офисът, в който работя се намира срещу Гражданска защита, в градинката на планет клуб. Прозорците са ни затворени и в този случай алармите на колите се чуват много по-добре, от колкото сирените.

Коментар

Гражданска защита е точно до нас и изобщо не разбрах какво говорят. Сирените ми се струва, че преди бяха по-силни или вече ми е от ЕГН-то.
                          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                          A2 (+)

Коментар

В кв.Левски се чуваше доста добре.

Коментар

В Добрич нищо - отникъде ...
                              Няма кал - Няма кеф !!!
                              Suzuki Samurai LJ410 1984
                              Suzuki LTZ400 2008
                              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X