Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сирените...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сирените...

Спокойно. Рано или късно някой ще се светне, че с плямпането няма да потръгнат нещата - акустиката не е измислена вчера. Ама, похарчени били едни пари, ...

Коментар

Аз пък ги чух доста добре днес, но явно си зависи от местопложението. Сигурно не е похвално, но за първи път разбрах, че има различни видове сигнализация. Първата, която пуснаха днес, обявиха като "Обща тревога", а втората не разбрах за "Въздушно нападение" ли беше? Това би трябвало да са ни го разяснявали някъде, някога, ама не помня.

Коментар

Добре е тук да се публикува информация за видовете аларми и запис на звука. Ако някой има тази информация...
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

По-дразнещ звук неможаха ли да извадят?? Кучето ми се скри в колибата,и не спря и то да вие,докато не спряха тия глупави сирени!!!
          Старите си бяха в пъти по-добри,ама...нали някой трябваше нещо да усвои!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            ...ама...нали някой трябваше нещо да усвои!
            Ами ПАРИ му се вика и те бедните държавни служители искат джипки, кемпъри, бели къщи с големи гаражи, пък и ...
            Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            ...или вече ми е от ЕГН-то.
            ...млади мацки
            П.П. От тия с добър слух, дето чуват шумоленето на парите още докато са ти в кредитната карта, щот` дрЪти и глухи..... ей че съм спамер
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

При мен всичко се чуваше и разбираше чудесно. ВЯрно съм близо и звука беше оглушителен - на две запалени жипки пред нас не им се чуваха моторите изобщо, а не е като да не тракат яката
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дивотия пълна...
                Бях в колата като ги чух. Първия момент си помислих, че от някъде идва автомобил на полиция, пожарна или бърза помощ. След като се огледах и не видях такъв реших че вие някой сот. Малко по късно се започнаха обясненията от които и една дума не можах да разбера макар, че отворих прозореца за по добра чуваемост.
                В крайна сметка ми се обади жената по телефона за да ми обясни, че теста на сирените е провалил половинчасовите и усилия да приспи бебето...

Комедия...

Коментар

В офиса ни в Младост гласовите предупреждения се чуваха ясно дори и вътре. Чудя се обаче, дори и при такава "модерна" система, колко народ знае как да реагира при не дай боже бедствие?
                  В колко учереждения, фирми, училища се правят учебни тревоги? Или трябва да се случи някоя трагедия, за да се сети някой?

Преди 4 - 5 години ходих няколко пъти до центъра на Моторола в Англия. Там в една голяма сграда се помещава развойна дейност, логистика, съпорт, софтуерни отдели и производство на GSM оборудване за Европа. Всеки път ни посрещаха с думите "Днес е понеделник, обикновено се правят учебни тревоги. При тревога трябва да правите това и това".
                  По "Дискавъри" пък гледах за учебните тревоги за земетресения в училищата в Калифорния. Всяка седмица!
                  По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

аз съм проспал всичко, нищо не чух.

Коментар

Навсякъде в изтока е задължително всяка седмица такова обучение , а там където има опастност от цунамита и подобни , освен алармите , учениците тръгват за време нагоре по хълмовете ... имат сборен пункт и време за което трябва да го достигнат ... и това всяка седмица !
                      Няма кал - Няма кеф !!!
                      Suzuki Samurai LJ410 1984
                      Suzuki LTZ400 2008
                      Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        Ами ПАРИ му се вика и те бедните държавни служители искат джипки, кемпъри, бели къщи с големи гаражи, пък и ...
                        Преди няколко месеца гръмна нещо като скандал с бившия вече директор на Г.З. и няколко цигански рода начело с Цветелин Кънчев за раздаването на едни държавни поръчки и комисионните от тях ама нещо много бързо го потулиха.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз "пътувах" в задръстването от "Орлов мост" към НДК и ги чух тия измишльотини,и то в продължение на няколко минути и от различни източници на излъчване.
                          Обаче както си пътувах и гледах забързаното ежедневие на хората,се позамислих,дали би имало някаква разлика в поведението на хората,ако това не беше учебна тревога?!Хората си гонят проблемите и оставят тези неща да минават покрай ушите им,с пренебрежително махване с ръка и мисълта,че пак нещо не са дочули или някой си прави тестове...Единици ще са тези,които биха взели на сериозно оповестяващите сигнали,когато има реална тревога,а и какво ли биха направили...?!
                          Май,наистина не знаем какво трябва да се прави,ако има реална опасност.И в този смисъл,сирените и сигналите са малко излишни-явно си трябва цялостно обучение от ГЗ.
                          Забравих,че тук е България и нещата които са наред,са по-скоро изключения...Та,едва ли ще стане...
                          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Аз си разбвах всичко,и миналата година на завършването също ги пускаха....да изезеш с съученици и 15 мин да не можете да си размените две думи (бяхме точно между две сирени-на съда и на семинарията в Пловдив )

Коментар

От: Сирените...

В момента пак нещо мучи в ефира. Чак е невероятно, че е възможно да е толкова неразбираемо!
                              И май нещо прекаляват с профилактиките, или поне преди тях, трябва да има по-сериозно оповестяване, `щото така ще стане като със лъжливото овчарче.
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

От: Сирените...

Пак нищо не разбрах явно съм ретард - отначао помислих че некой пуска немско техно след това че ченгетата ще трошат некой апартамент до нас и чак накрая кат се чу неква сирена почнах да проумявам за кво иде рец.
                                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X