През летните месеци и до към края на Септември разходките в Странджа през деня се превръщат в един малък ад (особено в по-гористите части) - един специфичен комплект летящи гадинки само да надушат телесна топлина и веднага се лепват за приносителя под формата на облак. Някой успявал ли е да ги пребори с действащ репелент? До сега съм тествал няколко вида, включително и такива с deet. Работят против ухапване от комари, но не и против странджанските мутанти. Единственото, което ме спасява за момента е една мрежичка, която покрива главата, но не и тялото (и е доста неудобна ако караш байк), а изродите хапят през почти всякаква материя.
Приятели, които карат МТБ ми споделиха, че са решили частично проблема с капки "Айкън" по дрехите, но като му прегледах инструкциите и състава силно се колебая дали е безопасно за мен самия
.
Някакви идеи?
Приятели, които карат МТБ ми споделиха, че са решили частично проблема с капки "Айкън" по дрехите, но като му прегледах инструкциите и състава силно се колебая дали е безопасно за мен самия

Някакви идеи?
Коментар