Колеги, в крайна сметка аз не разбрах как трябва да се запишем за участие в този курс.Може ли някой да каже как и кога може да стане това? Благодаря предварително!
Много съжалявам, но се налага отлагане на курса за 03.03.2006 петък. Причина са няколко човека, които нямат възможност за този петък както и забавянето на доставката на оборудване, което ще бъде използвано за учебно помагало. За датата 03.03.2006 засега няма никакви обструкции моля, ако някой има нещо против да пише, ако ли не остава...
Първоначално публикуван от AlexVass
Колеги, в крайна сметка аз не разбрах как трябва да се запишем за участие в този курс.Може ли някой да каже как и кога може да стане това? Благодаря предварително!
Това че сте се записали тук е достатъчно, просто елате на посочения адрес в уреченото време.
Много съжалявам, но се налага отлагане на курса за 03.03.2006 петък. Причина са няколко човека, които нямат възможност за този петък както и забавянето на доставката на оборудване, което ще бъде използвано за учебно помагало. За датата 03.03.2006 засега няма никакви обструкции моля, ако някой има нещо против да пише, ако ли не остава...
Аз смятам да пътувам другият петък (3 почивни дена), но определено не е уместно всички участници да се съобразяват с мен. В крайна сметка мога да тръгна и събота.
Ако все пак е възможна промяна за 02.03.2006 (четвъртък) ще бъде много добре.
Досега никой не е казал нещо против датата 03.03.2006 (петък) освен Яро но той беше така любезен да отбележи че ще се съобрази с другите. Само искам да напомня, че този петък НЕ Е РАБОТЕН ДЕН. В тази връзка бихме могли да започнем не в 18:30, а по-рано, ако на всички е удобно?
Знам че ставам досаден,но да си кажа .Моята работа е като при хранителните магазини-празник не празник ние сме на служба.Та аз лично съм до обяд на работа и тръгвам.Мисля,че мога да се домъкна до към 16.30 примерно,но по-рано ще ми е трудно.До колкото знам Кар Тест ще е в Големия град още от предния ден и за него може и да няма проблем.И пак казвам ако на повечето им е по-удобно да е по-рано го направете по-рано.Света няма да свърши .Просто споделям мнение.Ако знаех за по-ранен час нямаше да записвам пациенти за петък.Както и да е.Само обявете кога ще е и ще се съобразяваме.
Поздрави!
Коментар