Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ха познайте магнитуда!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ха познайте магнитуда!

Румъния, да. 5.3 засега като ориентир.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Според НИГГГ- БАН даже 5.7 но близко!Усети се много силно и рязко
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/...555597#summary

Ей най-накрая и аз да не усетя земетресения

Коментар

Това са автоматично отчети. Чак утре като обработят съвместно даните от повечко станции ще се изясни докрай.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Силно си беше всичко се раздрънча хммм тази Вранча си е бушон!
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Нищо.
              София, четвърти етаж (по височина - пети).
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

В Русе ми звъннаха , 2-3-а , ама аз не съм усетил нищо в една маза сме .
                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                  ...в една маза сме .
                  Наздраве!
                  То к'вот'ш'пада, ш'си'пада
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    Наздраве!
                    То к'вот'ш'пада, ш'си'пада
                    Ха наздраве
                    То майтапа е , че баджанака си купи нов бас и го бъзикаме сега , че разлюлял комшиите-мамлигари

A1+

Коментар

Да се цитирам от една друга тема, че сега видях поста на davc там

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                      Аз го усетих.
                      Имам стъклени вратчки на секциите, които при по-твърдо ходене по пода дрънчат, та снощи се раздрънчаха, няколко пъти, и се загледах в полилеите, но те не мърдаха, и се зачудих от какво може да е, та даже си помислих и, че се филмирам, но ако беше еднократно, наистина щях да си помисля, че така ми се е сторило.
                      Явно не съм се объркал.
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Усещането, а и последствията, освен всичко друго зависят и от разстоянието до епицентъра и хипоцентъра, съответно къде и как ще се пресекат повърхностните и обемните вълни. Прозорци и стъклени вратички - да, добър сигнализатор са... Ако имате високи кристални чаши на столче и да са леко допрени също почти мигновено реагират. Но пак зависи от вълните и от каква дълбочина тръгват. Аз например вечер както си лежа, усетя ли нещо и веднага гледам аквариума - тръгнат ли вълнички - лоша работа.
                        Снощното го проспах.

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
                          Аз например вечер както си лежа, усетя ли нещо и веднага гледам аквариума - тръгнат ли вълнички - лоша работа.
                          .
                          Забелязва ли се някакво "неспокойство" сред обитателите в аквариума преди да залюлее?
                          Публикувайте отговор

Коментар

Чел съм по въпроса и съм срещал различни мнения, но аз не съм забелязал нещо специфично. Имал съм и молинезии, пък и от другите дето ги пишат... Дори и да има нещо, трябват голям обем наблюдения и да се прави сравнителен анализ, че да се изкарат някакви изводи. А аз съм ги наблюдавал само при 2-3 или 4 тръскания, и то слаби. Тресне ли силно, въобще няма да ми е до тях, признавам си.

Коментар

Като малък имах вълнисти папагалчта. Бяха много чувствителни, всяко люшване усещаха и пощуряваха.

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                                Като малък имах вълнисти папагалчта. Бяха много чувствителни, всяко люшване усещаха и пощуряваха.
                                Аз имам в момента - спяха си като на по бутилка водка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X