Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ха познайте магнитуда!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ха познайте магнитуда!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Като се има предвид, че Провадия е долу-горе на средата на разстоянието от епицентъра до Варна...
    Е, не по права линия, и не е точно по средата, но все би трябвало да се почувства по-силно отколкото във Варна.
    Да де Коле....Географията я знам...
    Уж СИЛНО край Варна, а усетено СЛАБО и то доста далеч от Варна (близо до епицентъра)

Ясене, сега ще цепнем един канал от Дунава, и ще се отделим набързо (нали имаше идеи за подновяване/изпълнение на проекта)
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Ясене, сега ще цепнем един канал от Дунава, и ще се отделим набързо (нали имаше идеи за подновяване/изпълнение на проекта)
      Аз тия идеи не съм ги чул, към момента такъв канал е безсмислен. Освен за напояване де.

Ама споко. С предстоящото топене на арктическите ледове пристанището на Шумен така или иначе ще се премести от Варна в самия Шумен. А от ВНР ще остане приятен архипелаг като Спорадите примерно.

Та мислете наистина някакви тектонични решения. Или политически.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Аз тия идеи не съм ги чул, към момента такъв канал е безсмислен. Освен за напояване де.....
        Много си изтървал (или не? ) - те хората срещи и симпозиуми правят на тази тема
        http://www.moreto.net/novini.php?n=284251
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

симпозиуми (разпивки с приятели, на латински) може. Канал - ще видим. Така със шлюзове идеята си струва.

Коментар

Варненската Народна Република се приготвя за отделяне от България. Като не става с референдум - може тектонично.
            Въпроса е към кой ще се присъедини после
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз пък нощеска сънувах, че има земетресение
              Бях на средата на улицата и около мене падаха комини...
              Проверих първия онлайн съновник срещнат в Гугъл..., май ме чака голяма промяна в живота
              124 -> 164
              T4

Коментар

Някой около Стара/Нова Загора/Сливен
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Бабата (тъща) в Сливен, нищо не е разбрала, живее на 5 етаж в ППП (общо-взето "претенциозна" конструкция).
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

В Раднево се усети доста добре за 4-5 секунди се разтресе и разлая кучетата на квартала . В момента по радиостанцията на р-3 слушам че в Нова Загора в махалата имало съборени комини на къщите.

Коментар

Аз в Свищов го усетих като съвсем лееко трепване. Просто имам силно изострена чувствителност на тая тема. За радост това беше много мъничък дявол.

Коментар

На 1-април станаха 3 земетресения в района около Стара Загора (с. Дълбоки) най-силното от тях беше 3.3! Днес 18-април станаха 3 земетресения около Нова Загора най силното 4.4 (усетени са най много в Нова Загора и Сливен-в момента има още едно регистрирано 2.8 )! По интересното е, че на картата не виждам разломи? Самите земетресения до колкото разбирам са като удар, а не трептене. Взе да става голямо раздвижване напоследък!
                        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Вижте новините от Япония и не се оплаквайте.

Коментар

Вижте новините от Япония и не се оплаквайте.
                            Това дано не се случи тук, че нито Държава има, нито институции

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                              По интересното е, че на картата не виждам разломи?
                              Ня коя карта? Щото на долната са показани потенциално възможните земетресения по разломи и не ми се вижда като да няма такива около Стара/Нова Загора.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:opt1337725932a.jpg
Прегледи:1
Размер:207.4 КБ
ID:5711240
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Детайлната, от комитета по геология (Цанко Цанков,Людмил Филипов)!

П.С.
                                То единият е точно на завоят на река Тунджа, самата тя се движи по разлом

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X