Аз мисля че е време и тук в Варна да направим нещо като тренировка за начало на МСС.Може да дойдат и хора които не са засега към МСС но имат желание.Пишете и давайте идей кога и как да стане тренировката
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Първа тренировка на Мобилната спасителна служба във Варна
Свий
X
-
Re: Първа тренировка на Мобилната спасителна служба във Варна
Прав си,като гледам няма желаещи за тренировкаПървоначално публикуван от disem Преглед на мнениеЗависи в коя кръчма ще се проведе тренировката
Коментар
-
Re: Мобилна Спасителна Служба (МСС) - дискусии и въпроси
От Варна има желание да се присъедини към МСС Михаил Кънчев. 0897893457, тук в портала е MorskiaПървоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнениеАз мисля че е време и тук в Варна да направим нещо като тренировка за начало на МСС.Може да дойдат и хора които не са засега към МСС но имат желание.Пишете и давайте идей кога и как да стане тренировката
Към TRAPERA и Явор:
Моля свържете се с него и уговорете какво и как ще се прави. Оттук насетне на никой няма да давам директна оторизация за този форум докато регионалните ни участници не потвърдят че кандидатстващия е наясно какво ще се очаква от него и с какво се занимаваме...
Коментар
-
-
Къде без мен бре? Аз ще махна задните седалки и ще дойда да натоваря счупените джипки в БАГАЖНИКА!
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Най-добре ще е да се запознаете с целите и задачите на МСС и ако сте сигурни в желанието си за участие да се регистрирате по определения начин...Първоначално публикуван от KickBull Преглед на мнениеНещо пропуснах цялата тази история с мобилната спасителна група. Сега ще попрочета малко за да вляза в час със ситуацията и после ще взема отношение.
За повече информация погледнете ТУК
Коментар
-
Аз също съм на линия по всяко време на денонощието.Хайде да организираме нещо като мероприятие на МСС Варна колега.Някаква тренировка като за начало поне.Първоначално публикуван от KickBull Преглед на мнениеНа линия съм за мероприятието. Като стане ясна дата, място и час свиркайте.
Коментар
-
Предлагам следното:
1. Място на срещата езерцето на плажа на паша дере.
3 Дата и час- 18.04.07 / 21.30h
2 Участниците трябва да стигнат до долу с возилата си.
4.Всеки да си носи фенерче и каквото друго намери за необходимо с оглед на ситуацията.
5. Половин час се запознаваме, уточняваме целите на МСС.
6. 22.00h тръгваме на обратно през заблатеното място през гората и нагоре по големите коловози в колона и се измъкваме с взаимни усилия(ако се наложи) за сплотяване на колективния дух.
7. Ако имате някакви предложения, възражения и уточнения, пишете тук до 17-ти 22.00h. След тази дата и час промени по плана да не се смятат за валидни,тъй като някой може да не влезе във форума след това и да осъмне сам в някое дере.Митко
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар