Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа тренировка на Мобилната спасителна служба във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първа тренировка на Мобилната спасителна служба във Варна

Аз мисля че е време и тук в Варна да направим нещо като тренировка за начало на МСС.Може да дойдат и хора които не са засега към МСС но имат желание.Пишете и давайте идей кога и как да стане тренировката

Re: Първа тренировка на Мобилната спасителна служба във Варна

Няма ли от Варна желаещи да направим поне една тренировка?Вижте колегите от София какво правят всяка седмица

Коментар

Зависи в коя кръчма ще се проведе тренировката

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
        Зависи в коя кръчма ще се проведе тренировката
        Прав си,като гледам няма желаещи за тренировка

Коментар

Re: Мобилна Спасителна Служба (МСС) - дискусии и въпроси

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
          Аз мисля че е време и тук в Варна да направим нещо като тренировка за начало на МСС.Може да дойдат и хора които не са засега към МСС но имат желание.Пишете и давайте идей кога и как да стане тренировката
          От Варна има желание да се присъедини към МСС Михаил Кънчев. 0897893457, тук в портала е Morskia

Към TRAPERA и Явор:

Моля свържете се с него и уговорете какво и как ще се прави. Оттук насетне на никой няма да давам директна оторизация за този форум докато регионалните ни участници не потвърдят че кандидатстващия е наясно какво ще се очаква от него и с какво се занимаваме...
          VPetrov.photography

Коментар

Този уикенд съм в София.От другия ще създадем организация!

Коментар

Аз сам за! Да се видим и да обсъдим!

Коментар

Аз също съм за.Засега сме аз и Morskia от Варна които сме съгласни и изявяваме желание-да се надяваме че ще има и други

Коментар

Нещо пропуснах цялата тази история с мобилната спасителна група. Сега ще попрочета малко за да вляза в час със ситуацията и после ще взема отношение.
                  Последно редактирано от KickBull; 03-04-07, 00:30.
                  Митко

Коментар

Къде без мен бре? Аз ще махна задните седалки и ще дойда да натоваря счупените джипки в БАГАЖНИКА!
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от KickBull Преглед на мнение
                      Нещо пропуснах цялата тази история с мобилната спасителна група. Сега ще попрочета малко за да вляза в час със ситуацията и после ще взема отношение.
                      Най-добре ще е да се запознаете с целите и задачите на МСС и ако сте сигурни в желанието си за участие да се регистрирате по определения начин...

За повече информация погледнете ТУК
                      VPetrov.photography

Коментар

На линия съм за мероприятието. Като стане ясна дата, място и час свиркайте.
                        Митко

Коментар

Първоначално публикуван от KickBull Преглед на мнение
                          На линия съм за мероприятието. Като стане ясна дата, място и час свиркайте.
                          Аз също съм на линия по всяко време на денонощието.Хайде да организираме нещо като мероприятие на МСС Варна колега.Някаква тренировка като за начало поне.

Коментар

Предлагам следното:
                            1. Място на срещата езерцето на плажа на паша дере.
                            3 Дата и час- 18.04.07 / 21.30h
                            2 Участниците трябва да стигнат до долу с возилата си.
                            4.Всеки да си носи фенерче и каквото друго намери за необходимо с оглед на ситуацията.
                            5. Половин час се запознаваме, уточняваме целите на МСС.
                            6. 22.00h тръгваме на обратно през заблатеното място през гората и нагоре по големите коловози в колона и се измъкваме с взаимни усилия(ако се наложи) за сплотяване на колективния дух.
                            7. Ако имате някакви предложения, възражения и уточнения, пишете тук до 17-ти 22.00h. След тази дата и час промени по плана да не се смятат за валидни,тъй като някой може да не влезе във форума след това и да осъмне сам в някое дере.
                            Митко

Коментар

Аз съм за.Нека видим колко хора ще бъдем-да не се окаже че сме само двамата за мероприятието.Ето ти мой телефон:0897406850-прати ми твоят на ЛС.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X