Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте мнение за този нож!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте мнение за този нож!

Когато купувах моето,гледах имаше и този модел,но.....
    На мен лично не ми допадна поради малката си дръжка,а от там и по-неудобния захват/поне на мен ми се стори по-неудобен от на това което взех/.И другото че механизма му на застопоряване е с една пружинираща/пружинира от еластичността на самия материал на планката/планка,което на мен ми изглеждаше по-несигурно/защото планката застопорява само по дебелината на острието,което е 2-3 мм и според мен ако вземеш да го напъваш ножчето по-силово може с пръстите да освободиш застопоряването/.В случая и на самата мостричка не лягаше добре застопоряващата планка по дебелината на острието,което натежа везните към модела който ви представих !!!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Планката за която говориш се казва liner lock и е едно от най-сигурните заключвания.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Планката за която говориш се казва liner lock и е едно от най-сигурните заключвания.
        Твърде е възможно самата бройка да не е била съвсем наред...Въпросния liner lock стоеше леко в страни от правилното си място и закопчаваше острието съвсем в края му....
        Между другото не беше от същия производител....просто моделчето беше почти същото....
        NISSAN FOREVER

Коментар

Абе в крайна сметка мъника не става почти за нищо. Но пък и идеята му е да става точно за определена цел, по която едва ли ще се наложи да го ползвам. Както се казва-поредната играчка и да сме живи и здрави да си доставяме малките радости .
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Мъжете винаги си оставаме деца, само играчките ни стават по-скъпи

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
              В търговията на дребно има един термин "импулсивни покупки". Означава когато някой си купи нещо без да го е обмислял предварително и без да има нужда от него. Например "импулсивни покупки" се правят на парфюми, парцалки, обувчици и т.н.
              В случая твоят "нож" е проектиран, произведен и продаван точно с тази цел.
              Абсолютно за нищо не можеш да го използваш. Освен може би да отрежеш някое копче.
              Много добре казано, колега Петров. Аз бих допълнил: Ножа става и да си чистиш ноктите с него.

Коментар

Първоначално публикуван от bondoff Преглед на мнение
                Много добре казано, колега Петров. Аз бих допълнил: Ножа става и да си чистиш ноктите с него.
                Колеги...на пръв поглед наистина изглежда така,но.....
                След закупуването на ножчето,естествено че и мерака за използването му е доста голям.Пробвах го за доста неща и смея да твърдя, че става и за други дейности освен да си чистиш ноктите с него....
                Например едно от нещата за които става идеално е да дялаш с него....Къс,компактен,здрав,ляга стабилно в пъката,не те уморява и можеш да издялаш върховете на 20 колчета бе да се усетиш дори.Да не говорим че на мен лично ми помогна и в работата.Ножчето е леко,не се усеща на кръста...бая кашони е нарязало тия дни...За рязане и заголване на кабели да не говорим....Пробвах го и за дране....Не можете да си представите колко е удобен за дребен дивеч/примерно заяк/,и то точно заради късото си острие...Можеш да бръкнеш навсякъде и то без да ти пречи гобарита на ножчето!
                Ами това е за сега....Аз лично смятам че може да е удобен за още много неща,стига човек да не е ..."кон с капаци"....и да има творчески поглед на нещата!!!
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                  Колеги...на пръв поглед наистина изглежда така,но.....
                  След закупуването на ножчето,естествено че и мерака за използването му е доста голям.Пробвах го за доста неща и смея да твърдя, че става и за други дейности освен да си чистиш ноктите с него....
                  Например едно от нещата за които става идеално е да дялаш с него....Къс,компактен,здрав,ляга стабилно в пъката,не те уморява и можеш да издялаш върховете на 20 колчета бе да се усетиш дори.Да не говорим че на мен лично ми помогна и в работата.Ножчето е леко,не се усеща на кръста...бая кашони е нарязало тия дни...За рязане и заголване на кабели да не говорим....Пробвах го и за дране....Не можете да си представите колко е удобен за дребен дивеч/примерно заяк/,и то точно заради късото си острие...Можеш да бръкнеш навсякъде и то без да ти пречи гобарита на ножчето!
                  Ами това е за сега....Аз лично смятам че може да е удобен за още много неща,стига човек да не е ..."кон с капаци"....и да има творчески поглед на нещата!!!
                  Поздрави!
                  Идеален е за дране на дребен дивеч,както си се убедил.Със подобен и с еден пръст по дълго устрие,дера прасета.
                  Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                  Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.jpg
Прегледи:1
Размер:195.4 КБ
ID:5184439Натиснете снимката за да я уголемите

Име:EDC-easy.jpg
Прегледи:1
Размер:179.2 КБ
ID:5184440Натиснете снимката за да я уголемите

Име:EDC-heavy.jpg
Прегледи:2
Размер:175.8 КБ
ID:5184441

Ми те това са ножове,вие сякаш за явно за първи път вземате ножове.Но нищо лошо,всеки е почнал от китайски,мога да кача снимки на доста ножове,и Дроба също,да не се ослушва....

Една част от моите любими неща дето разнасям Натиснете снимката за да я уголемите

Име:EDC-heavy.jpg
Прегледи:2
Размер:175.8 КБ
ID:5184447

Модератор: Използвайте бутона за редакция! Не е нужно да пускате за няколко минути три поредни мнения!
                    Последно редактирано от giorgio; 12-06-10, 13:21.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X