Имаше. По-отдавна 15 см, после 12, и 4 мм дебелина на острието. Всичко нагоре се смяташе за оръжие и беше забранено. Разрешителен режим нямаше. Обаче тая част от закона не работеше, никой не обръщаше внимание на такива неща. Използваше се само като повод да те опервазят, ако и без това са те нарочили за нещо. Общо взето за политически разправи и прочие нечистоплътни истории.
Смята се че с такова острие може да убие и последния левак, или да стане нещо случайно по невнимание. Общо взето е вярно ... Донякъде. Все едно битовите убийства стават повече с брадви и сопи, кво да забраниш по-напред.
Смята се че с такова острие може да убие и последния левак, или да стане нещо случайно по невнимание. Общо взето е вярно ... Донякъде. Все едно битовите убийства стават повече с брадви и сопи, кво да забраниш по-напред.
) и намерих параграфа по които са ми го иззели ножа. Параграфа са го написали в протокола за изземане дето ми го дадоха. Та там се казва ,че имат право да конфискуват всичко в което подозират че може да послужи за извършване на престъпление !!! Никъде не става дума за дължина на остриета и тип ножове. И със заточена отверка да бях ..пак щяха да си ме арестуват.
Коментар