Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Боклуци от Бранник .
Свий
X
-
Кое му е марковото на това за 15лв?
Иначе нали са дали електрическа поща / талафон - тормоз до последно.
Тая надценка от 5 до 15лв трябва да покрива И това.Враг усраине
Коментар
-
25 лева е . За тия пари нямам съмнения че е китайско но очаквах да е в по високия клас . То се оказа в по ниския . Една стара тема : https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B5%D1%81%D1%82Последно редактирано от sek.1; 26-11-25, 18:34.
-
-
Като гледам цените им не би трябвало да има големи очаквания към качество.
Но за надценката би трябвало да седи поне гаранция, каквато уш по закон трябва да има.
Само че така обявено не знам какво значи, най-вероятно нищо!...в зависимост от закупената стока варира за срок до 2 години от датата на закупуване на стоката...
Или по преценка
Враг усраине
Коментар
-
И аз споделям, че повечето им неща са китайски с много лошо качество.
Единствено нещо втора ръка от някоя армия си струва според мен.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 1 like
Коментар
-
А каква е идеята да се търси нещо предвидено за военните ??
Аз докато съм бил в армията не срешнах нещо , коет ода е удобно у комфортно , еле пък да улеснява работата с него .
-
Много от нещата, които съм купувал ги ползвам при дейности на открито, палатки, пикник и тн в този дух. Истинското армейско оборудване е наистина много здраво ушито/направено, с качествени материали и тн. Няма нищо общо с останалото, на което са му докарали милитъри фасон. Купувал съм най-вече якета, панталони, тениски, термо бельо, раница, различни калъфи, денкове, посуда, инструменти... До БМП, или танк не съм стигал.
Не на последно място искам да отбележа, че нещата не са скъпи и претенциозни и са добра алтернатива на туристическа екипировка за много пари. Разбира се зависи и за какъв туризъм става въпрос...
-
Хвърляй, не се ядосвай и повече не пазарувай от там.
У "Гугало" като напишеш: "бранник мнения и коментари" твоята тема е 7-мия резултат, като имаш предвид, че първите три са си техни. С такава реклама, няма да ги бъде дълго.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
А аз отдавна не се ядосвам за неща които струват такива дребни пари . Все пак имах някаква надежда че продават по високия клас китайска стока . Ако го сменят това просто ще му развия всичките винтчета и ще ги завия с течен резбоосигурител на Локтайт .Последно редактирано от sek.1; 27-11-25, 08:38.
-
-
-
Ползвам китайски чекийки, ма не и за тия пари! Ползвам за между 20 и 45 евра. Миии ... вършат прекрасна работа!!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Това го направих след сагата с форумната поръчка в Менли . За това от Бранник не съм имал никакви свръх очаквания . Преди да се разпадне успях няколко пъти да си нарежа салама . Взех го най вече заради резачката за колани защото на повечето съвременни автомобили като гръмне ербега колана не се откопчава от механизма . https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B5%D1%81%D1%82Последно редактирано от sek.1; Днес, 06:01.
-
-
Па за колан не трябва ли серетация?
Иначе заточен нож (примерно моите) си върши чудесна работа! Имам Д2 китайско и нещо, на което пише ЕЛМАКС (не вярвам разбира се, ама не е Д2). Паработят и двата. На Д2-то му изправих леко върха и е ясно какво стана. Сега съм го кръстил "модифицирано Танто". Аааа ... Дроба го преправи!
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар