Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Боклуци от Бранник .
Свий
X
-
Като гледам цените им не би трябвало да има големи очаквания към качество.
Но за надценката би трябвало да седи поне гаранция, каквато уш по закон трябва да има.
Само че така обявено не знам какво значи, най-вероятно нищо!...в зависимост от закупената стока варира за срок до 2 години от датата на закупуване на стоката...
Или по преценка
Враг усраине
Коментар
-
И аз споделям, че повечето им неща са китайски с много лошо качество.
Единствено нещо втора ръка от някоя армия си струва според мен.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 1 like
Коментар
-
Втора ръка от някоя армия си е малко рисковано! Иначе има много такива интернет магазин в Полша, Германия, Латвия и тн. Аз лично съм поръчвал доста неща, но гледам да са нови, свалени от въоражение, а не втора ръка. Повечето от нещата са ОК с малки забележки. Единствено се прецаках с един сак, нов, от френската армия. Когато дойде не беше отварян дори, но от седене по складовете пвц-то отвътре се беше разкапало и лепнеше яко. Все едно беше залят отвътре с нещо лепкаво. Мъчих се да го оправя, но до сега без успех. Разбира се писах до магазина, но освен отстъпка за бъдещи поръчки, нищо друго не ми предложиха...
-
E този https://www.militarysurplus.eu/. Румънци са и са коректни. Само със сака удалих на камък при тях. Като им писах останах с впечатление, че и те не знаеха за пробема. Пак казвам беше нов и може би никога неразопакован...
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 6 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар