Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Моят нож

Свий

X
- 

Коментар
- 

От: Моят нож

Явно е нов модел. Харесва ми най вече липсата на сейратация. Ергономиката също изглежда добра. Можеш ли да кажеш каква е цената и дължината на острието?Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнениеЗдравейте , съфорумци.
 Това е новата ми придобивка - ''Victorinox" Hunter Pro

[ATTACH=CONFIG]804368[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]804369[/ATTACH].
 Коментар
- 

Мерси. Майстора е Тодор Христов от гр. Средец. Дръжката е уникално удобна и искам пак да му благодаря!Всъщо така, майтора е един и от най- добрите по финките с дръжка от брезова кора. Прави и остриета по заявака на клиента, но въпросното е MORA 2000.
 Коментар
- 

Супер е станало ножчето 
 Аз съм мераклия някой ден да си спретна една дръжка от брезова кора, разправят, че било много удобно и приятно на допир Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен. Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
 И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
 вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
 Коментар
- 

Не е нов модел, има го от 2г. в магазина на "Викторинокс" в ЦУМ.Първоначално публикуван от emo66 Преглед на мнениеЯвно е нов модел. Харесва ми най вече липсата на сейратация. Ергономиката също изглежда добра. Можеш ли да кажеш каква е цената и дължината на острието?Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
 0882 52 00 52 - Жоро
 Коментар
- 

Аз имам един стар Викторинокс модел Хънтър с фиксирано острие и с частична серетация за дране, такова нещо май никой не е виждал щото май купих единствената бpойка. Сега ще го снимамПървоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнениеНе е нов модел, има го от 2г. в магазина на "Викторинокс" в ЦУМ.Последно редактирано от zzlatev; 17-06-15, 21:11.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
 www.ADV-Bulgaria.com
 Коментар
- 

- 

Злати, аз имам предвид ножа на колегата, той е сгъваем! А такъв като твоя наистина не съм виждал.
 П.П. Неговият също се казва така.
 Поздрави!Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
 0882 52 00 52 - Жоро
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

, тук си струва 100 лева , което е 20 кутии цигари
 , тук си струва 100 лева , което е 20 кутии цигари  , ама така е , като сме си богат народ ..
, ама така е , като сме си богат народ ..

Коментар