Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моят нож
Свий
X
-
Коментар
-
От: Моят нож
Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнениеЗдравейте , съфорумци.
Това е новата ми придобивка - ''Victorinox" Hunter Pro
[ATTACH=CONFIG]804368[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]804369[/ATTACH].
Коментар
-
Мерси. Майстора е Тодор Христов от гр. Средец. Дръжката е уникално удобна и искам пак да му благодаря!Всъщо така, майтора е един и от най- добрите по финките с дръжка от брезова кора. Прави и остриета по заявака на клиента, но въпросното е MORA 2000.
Коментар
-
Супер е станало ножчето
Аз съм мераклия някой ден да си спретна една дръжка от брезова кора, разправят, че било много удобно и приятно на допирСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Първоначално публикуван от emo66 Преглед на мнениеЯвно е нов модел. Харесва ми най вече липсата на сейратация. Ергономиката също изглежда добра. Можеш ли да кажеш каква е цената и дължината на острието?Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
-
Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнениеНе е нов модел, има го от 2г. в магазина на "Викторинокс" в ЦУМ.Последно редактирано от zzlatev; 17-06-15, 20:11.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
-
Злати, аз имам предвид ножа на колегата, той е сгъваем! А такъв като твоя наистина не съм виждал.
П.П. Неговият също се казва така.
Поздрави!Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар