От: Моят нож
Долния! По-удобен е за рязане на разнородни продукти- Chef's knive
Долния! По-удобен е за рязане на разнородни продукти- Chef's knive
А как се точи това "carving" острие?
А как се точи това "carving" острие?

.


.
Иначе във фактурата ми пише "Нож SHUN карвинг 10 см", значи трябва и ножът ми да е "карвинг" 
Иначе във фактурата ми пише "Нож SHUN карвинг 10 см", значи трябва и ножът ми да е "карвинг" 

Иначе в практиката е доказано,че могат да бъдат и по-остри от заводското заточване,особено по-големият.Не,че има смисъл от това(освен за шашардисване на някой гостенин),ама...
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар