Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стар военен щик!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стар военен щик!

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
    Съмнявам се, че на пазара в Димитровград има страи, оригинални предмети. Ако има-щях да знам.
    Ами има и то доста,на пазара за колите има хора,които продават.Неговоря,че няма и китайски,но има и 1,2ма човека,които продават оригинални предмети!
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
      Истински мускет цената ще му е поне 10 пъти отгоре че и повече.А адаша( колегата Губислав) го не слушайте на него му дайте само ордени и медалчета
      Залагам,каквото кажеш,че мускета беше стар,истински,един доста възрастен човек го продаваше 1 мускет и 2 саби.Казвам,че са оригинални,несъм тъпак да не правя разлика от това и китайски боклуци.Сабите бяха износени надраскани и гравирани по дръжката и част от острието със надписи,на които не обърнах внимание.Знам че реалната му цена е много по-голяма,но ако човек е на зор и няма пари всичко може.Има и стари медали продават също.1 от село продаде такъв мускет подобен за 50 лева,защото му трябваха пари за алкохол,таче всичко може.
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

И доколкото разбрах този Щик е от MAUSER K98 такали,защото такова оръжие има някаде из нас.Прадядоми е бил висок чин в армията,незнам и аз някакъв полковник ли незнам.И е скрил в нас такава пушка стар пистолет и нож.За съжаление е починал преди да се родя.А дядоми,който също почина преди доста време казваше"Прадядоти лъжеше,че ги е продал,но аз го видях да ги увива в парцали,но незнам каде ги скри".И така намерих този нож и няколко медала,а другите предмети са някаде из нас,но къщата е огромна с много други пристройки и тавански помещения,таче незнам каде може да са.
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Истински мускет цената ще му е поне 10 пъти отгоре че и повече.А адаша( колегата Губислав) го не слушайте на него му дайте само ордени и медалчета
          Ти пък що не прескочиш до Димитровград бре, я виж какви "автентични" и оригинални неща имало на битака...вземи ми 2-3 първи степени "За военна заслуга" и 2-3 първи степени на "Св.Александър" аз ще ти пратя 100-ина лева

Коментар

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
            Ти пък що не прескочиш до Димитровград бре, я виж какви "автентични" и оригинални неща имало на битака...вземи ми 2-3 първи степени "За военна заслуга" и 2-3 първи степени на "Св.Александър" аз ще ти пратя 100-ина лева
            Ще ти вземя адаш що да не ти вземя.Ама ще са от най "автентичните"

Коментар

Е чак такива неща едвали ще има,още малко и Орден стара планина,но има различни медали и военни награди,вече накрая на пазара има такива неща,съвсем накрая.И има още като влезнеш отгоре в началото има представител на ЩИЛ и там в ляво има отклонение 1 черен път там също има такива неща.Разбирасе не всеки път има мускети и саби,но понякога съм срещал,а аз доста често ходя,почти всяка седмица.Но най-накрая на самия пазар има доста хора,които са разгънали по някои куфар или брезент нареден със стари вещи,имаше даже и такива ютии стари,където се пълнят с жарава,медали стари,монети,пари стари,абе всичко,такива предмети,където са били от бита на хората преди много години.А щикове,саби и мускети по-рядко се срещат.Досега само няколко мускета съм видял да продават и един път попитах един дядка за мускета,имаше и още 2 саби и ми каза мускета струва 350 лева,така че който казва,че не се намират автентични предмети да отиде да види.Някои отишъл 1 път,нямало мускет и вече няма,та няма.Аз пак ви казвам несе срещат всеки път,рядко,но има,много красиви,но и доста скъпи,дори веднъж бях видял стар револвер целия обкован и много стар,сигурно беше на стотици години.Имаше и патрони от картечница(няколко подредени в част от лента за патрони)очукани,обелени и силно корозирали,но си бяха стари патрони.Най много народ имаше при старите банкноти всеки купуваше по 15 лева парчето,неговоря такива от старите пари,където 3000 лева бяха 3 лева,а много по-стари и чуждестранни,от по на 50,100,150 години.И ако някои невярва да пише да го заведа да му покажа,че има!!!
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Виж колега ще се изразя по следния начин.Ще се съглася с теб но само наполовина.Мускети на по 300,400 и кусур години у нас диб,диб не се срещат.Виж някоя събирана на две на три евзалийка (капсулна ловна едноцевка) на тия пари може и да си виждал но баш мускет

Коментар

Виж колега ще се изразя по следния начин.Ще се съглася с теб но само наполовина.Мускети на по 300,400 и кусур години у нас диб,диб не се срещат.Виж някоя събирана на две на три евзалийка (капсулна ловна едноцевка) на тия пари може и да си виждал но баш мускет
                  Добре,така да е,не във спора истина се ражда.Ако някой път имам възможност ще снимам да ви покажа.

ПОЗДРАВИ!!!
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X