Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стар военен щик!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стар военен щик!

Първоначално публикуван от v12345s Преглед на мнение
    Акцента е на думата останките .
    Не те разбрах - ам ти си млад , има време .
    Останките - винаги са по скъпи от нови !( писан закон на живата природа )
    И тези останки носят удоволствие на хората , които ги гледат и се докосват до тях !
    Иначе - при ДНК анализ - може и от някой шваба да има останки ?

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      Не те разбрах - ам ти си млад , има време .
      Останките - винаги са по скъпи от нови !( писан закон на живата природа )
      И тези останки носят удоволствие на хората , които ги гледат и се докосват до тях !
      Иначе - при ДНК анализ - може и от някой шваба да има останки ?
      Е баш от шваба (немец) не вярвам да намерят.Виж от турчин може.Тези неща не са от втората световна а от РТВ (Руско турската освободителна война) Това с месинговата дръжка е било Руски тесак образец 1848г.(пиша по памет) единия щик трябва да е от Крнка а другите Бердан,Мартина знам ли трябват размери.(щиковете не са ми силната страна) Но без да се обиждаш много са зле и нямат колекционерска стойност.Дано съм бил донякъде полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
        Е баш от шваба (немец) не вярвам да намерят.Виж от турчин може.Тези неща не са от втората световна а от РТВ (Руско турската освободителна война) Това с месинговата дръжка е било Руски тесак образец 1848г.(пиша по памет) единия щик трябва да е от Крнка а другите Бердан,Мартина знам ли трябват размери.(щиковете не са ми силната страна) Но без да се обиждаш много са зле и нямат колекционерска стойност.Дано съм бил донякъде полезен.
        Благодаря . Полезен си .
        Не ме обиждаш , и аз казах че са занемарени , но ... на мой приятел са !
        Още по добре като са от Турско време !
        Нищо не разбирам , но им се кефя !

Коментар

а този какъв е
          Ако е машина, нека бъде немска!
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Прикачени файлове
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Това е мой щик оставен от дядоми,ще се радвам,ако споделите от какво е,и от кога е.Ако някой го интересуват такива реликви по димитровград пазара има няклоко чоевка,които продават стари реликви оригинални,мускети с кремък стари саби снимки пари вещи стари щикове монети,ама наистина много стари и оригинални,но са скъпи.Попитах за мускет беше 350лева

ПОЗДРАВИ!!!
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

този нож е по съвременен от първите които покозват колегите.От 30те или 40те е най вероятно и има само морална сойност така че по добре си го запази за у дома

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                  Това е мой щик оставен от дядоми,ще се радвам,ако споделите от какво е,и от кога е.Ако някой го интересуват такива реликви по димитровград пазара има няклоко чоевка,които продават стари реликви оригинални,мускети с кремък стари саби снимки пари вещи стари щикове монети,ама наистина много стари и оригинални,но са скъпи.Попитах за мускет беше 350лева

ПОЗДРАВИ!!!
                  Съмнявам се, че на пазара в Димитровград има страи, оригинални предмети. Ако има-щях да знам.

Коментар

А този какъв е колеги. Ако някой знае да пише.Благодаря предварително.
                    Прикачени файлове
                    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Това е щик от карабина MAUSER K98

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                        А този какъв е колеги. Ако някой знае да пише.Благодаря предварително.
                        За турски маузер.Периода е малко след РТВ.

Коментар

ПОЗДРАВИ!!!
                          Истински мускет цената ще му е поне 10 пъти отгоре че и повече.А адаша( колегата Губислав) го не слушайте на него му дайте само ордени и медалчета

Коментар

И аз имам такъв и то в добро състояние.Не знам обаче от каква пушка е.Захвата му е по фрезовано гнездо долу с копче за заключване.Ако имаш информация за коя пушка е сподели.

Коментар

Колеги извинявам се тъй като не видях,че дискусията има втора страница.Моя щик както посочват Немезис и SEV е от турски маузер
                              К 98. Имам въпрос към двамата колеги които определят щика. Каква е тази пушка? Вероятно е маузер произвеждан по лиценз в Турция.Така ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Кити Преглед на мнение
                                Колеги извинявам се тъй като не видях,че дискусията има втора страница.Моя щик както посочват Немезис и SEV е от турски маузер
                                К 98. Имам въпрос към двамата колеги които определят щика. Каква е тази пушка? Вероятно е маузер произвеждан по лиценз в Турция.Така ли е?
                                Не.Тогава не е било както сега престижни фирми да си сглобяват стоката в Турция или Китай.Това си е Маузер само че е държавна поръчка за нуждите на Турската армия.Някъде периода около 1900г.Казвам за този щик който съм посочил аз.А К98 си пак маузер само че доста по късен модел 1998.Бил е въоръжение до 2 световна както и нашите М95 примерно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X