Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тест

Бе аз в друга тема като четох, ми то десетки мнения какъв трябвало да е ножа за консерви, колко милиметра да е дебело острието, от каква стомана и т.н....Вкъщи имахме един нож, някакъв кухненски от мека стомана, със зелена дръжка, колко консерви е отворил...сега вече като го няма, отварям ги с който ми попадне в ръцете...вкъщи отварачка за консерви не се ползва, купил съм две и с двете не боравя, отварям само с нож.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Black Wolf Преглед на мнение
      Имаше преди няколко години из Нета един "тест", в който някакъв кретен се опитваше да цепи кокосов орех с Мора. И правеше малоумни коментари, от които като лаф остана култовото определение "наджимби се"...

Аха, сега го намерих.

Хаха тоя ако не е от "резервата северозапад" те па на и клонящо повече към Враца
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Не че нещо, но просто теста в началото на темата ми напомни за въпросното клипче...

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          Бе аз в друга тема като четох, ми то десетки мнения какъв трябвало да е ножа за консерви, колко милиметра да е дебело острието, от каква стомана и т.н....Вкъщи имахме един нож, някакъв кухненски от мека стомана, със зелена дръжка, колко консерви е отворил...сега вече като го няма, отварям ги с който ми попадне в ръцете...вкъщи отварачка за консерви не се ползва, купил съм две и с двете не боравя, отварям само с нож.
          Бе отде ги намирате тия консерви дето с нож да се отварят? Аз преди малко ходих до магазина да търся, и там , о мъка голема, имаше само разни (явно еврогейски) консерви все с халкичка, дето се дърпа с ръка та се отваря! Ама аз па викам инат да сторя та да ги отварям с нож, щото иначе за какво съм ги купувал дор два ножа с отварачки сгъваеми!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Дреме ти, поне ще си имаш два тактически ножа, отговарящи на спецификациите за консервоотварачки, с които смело да посрещнеш края на света и да си сигурен, че с тях ще можеш да си отваряш консервите...ако има такива след края...
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
              Бе отде ги намирате тия консерви дето с нож да се отварят? Аз преди малко ходих до магазина да търся, и там , о мъка голема, имаше само разни (явно еврогейски) консерви все с халкичка, дето се дърпа с ръка та се отваря! Ама аз па викам инат да сторя та да ги отварям с нож, щото иначе за какво съм ги купувал дор два ножа с отварачки сгъваеми!
              Бе и аз много им се ядосвам на тия ма ги отварям от към дЪнОто!

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                Хаха тоя ако не е от "резервата северозапад" те па на и клонящо повече към Враца
                В краен случай Монтана...
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                  В краен случай Монтана...
                  Ц, категорично Враца, там израза "баце", е като плевенското "да ге"!
                  Много неверни неща/да не кажа глупости/ се изписаха в таз тема!
                  "Make love, not war!"

Коментар

И така за да не забравяме същността на темата днес реших да продължа издевателствата над китайския нож с китайския чук Сечене на ламарина върху алуминиева подложка черната ламарина я сече без никакви проблеми . Неръждавейката също . При един от ударите излетяха доста сериозни искри . Поражения върху острието има ама от обратната страна от чука След цялата тази лабораторна постановка без да презаточвам ножа смених един трифазен щепсел като като без много усилие ножа си сряза гумената изолация и с лекота отсече многожилния меден кабел . В интерес на истината не знам каква е стоманата на острието но аз по здрав сгъваем нож не съм виждал . Май от фирмата трябваше да напазаруват остриета за форумните ножове от Илиенци Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0001.jpg
Прегледи:1
Размер:171.2 КБ
ID:5552221Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0003.jpg
Размер:141.7 КБ
ID:5552222Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0005.jpg
Размер:173.0 КБ
ID:5552223Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0008.jpg
Размер:180.7 КБ
ID:5552224Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0010.jpg
Размер:180.5 КБ
ID:5552225
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Black Wolf Преглед на мнение
                      Имаше преди няколко години из Нета един "тест", в който някакъв кретен се опитваше да цепи кокосов орех с Мора. И правеше малоумни коментари, от които като лаф остана култовото определение "наджимби се"...

Аха, сега го намерих.

Ей тоя направо ме развесЕли! "Малеййй, потече и сока от т'ва!"
                      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...19#post2392619

Леле, ама наистина ли толкова много ножари имат проблеми с отварянето на прословутите консерви?
                        Да четат из форума и препърите - да не се окажат подготвени с цял склад консерви, които нямат отваряне......или залагайте на бурканите - по натам ще покажа безотказен метод за отваряне на буркан...с камък...
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          ... В интерес на истината не знам каква е стоманата на острието но аз по здрав сгъваем нож не съм виждал . Май от фирмата трябваше да напазаруват остриета за форумните ножове от Илиенци
                          Понеже ми е далече да замоля ако не Ви притеснява да купите и ми пратите по Еконт поне 1 такава ножка, като Вашата, че 1 път реших да си направя подарък здрав сгъваем нож с логото на форума, а той се оказа ювелир.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Sek демонстрира силата на интернет търговията,спирам за да не станат две поръчките
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Не знам дали този модел въобще още го има . Купувал съм го преди 5-6 години от Илиенци . Там има много търговци на някои сергии са стотици модели . Не знам кога ще имам време да отида до там . С китайските ножки е лесно струват в рамките на 5 - 10 лева така че мога да си направя такова извращение с всеки модел който ми хареса издържи ли теста значи е добър .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Така де само че нещо цената вече не е показател за качество . На тая ножка съм и замислил още издевателства . Стоманата дали е Сндвик ; руска ; кремиковска няма никакво значение . Въпроса е в последващата обработка . А и за 12 лева силно ме съмнява да е нещо произведено от шведите .
                                Шведски си е оранжевият Ванчо отвсякъде. Цената му е пропуск на българския мениджмънт (или шведите ги натиснаха да се придържат към политиката им). Точно тогава (появата на тези ножчета) някакви американци купиха марката Сандвик и шведите провеждаха кампания за популяризиране на продукцията си под други марки. Така тези ножчета се появиха с цена от 5лв и докато се изчерпиха не надминаха петнайсетината.
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X