От: Тест
Бе аз в друга тема като четох, ми то десетки мнения какъв трябвало да е ножа за консерви, колко милиметра да е дебело острието, от каква стомана и т.н....Вкъщи имахме един нож, някакъв кухненски от мека стомана, със зелена дръжка, колко консерви е отворил...сега вече като го няма, отварям ги с който ми попадне в ръцете...вкъщи отварачка за консерви не се ползва, купил съм две и с двете не боравя, отварям само с нож.
Бе аз в друга тема като четох, ми то десетки мнения какъв трябвало да е ножа за консерви, колко милиметра да е дебело острието, от каква стомана и т.н....Вкъщи имахме един нож, някакъв кухненски от мека стомана, със зелена дръжка, колко консерви е отворил...сега вече като го няма, отварям ги с който ми попадне в ръцете...вкъщи отварачка за консерви не се ползва, купил съм две и с двете не боравя, отварям само с нож.
Коментар