Повлиян от родното качество и един клип реших днес да спретна един тест на китайска сгъваема ножка фолдър или както там е модерно . Ползвам я за работна в работните дрехи вече поне 4 - 5 години точа я на шмиргела в резултат на което вече е значително намаляла височина . Стомана на острието строго пазена китайска държавна тайна
Марка Джин нещо си . Цена между 5 и 10 лева повече клоняща към 5
Поради липсата на гумен чук подхождаме направо с истинския . Консерва не посмях да отворя щото ако ме види някой колега да отварям първия ден след нова година консерва ще почне да ми събира помощи
И така подхождаме направо към суха чамова летва около 30х30 мм отсича я на третия удар с лекота . После забиваме до средата и правиме рисковото за българската ножка движение на страни и о чудо летвата се отцепи без последствия за ножа
Следва медна ПСТ шина директно на стоманена подложка на втория удар е готова . Караме нататък ламарина някъде 0.8 до към милиметър пет забивания също без видими последствия за ножа и накрая намирам някаква неръждавейка около 06 и в нея ножа си се заби без проблеми . Някакви страшни поражения върху ножа няма е не можеш да се обръснеш но това е поправимо на шмиргела
луфта колко си беше толкова си остана
Пораженията са от горната страна от чука ама и там много пъти съм млатил . След дълъг разговор с Китай уредих при поръчка на 2 милиона бройки за форума цена от един лев с ДДС и освен логото на форума ще ни гравират и лика на другаря Мао или Ленин по избор
Освен това дизайна на всяка е уникален една с една няма еднакви 

Коментар