Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сваляне на покритие - ESEE 5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сваляне на покритие - ESEE 5

Малеее, как ще съсипете ножа, просто не е истина. Ма то всеки луд с номера си.
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
      Няма да ти помогне гравер. Трябва ти лазерно гравиране.
      Надписът вероятно е правен на лазер, който е прогорил покритието до основата. Вероятно и да е "оксидирал" основата върху мястото и ако се намери разтворител, който да размие покритието, то, пак вероятно, надписа ще остане но без да е обемен както сега. При първото механично почистване после естествено ще си отиде.

Коментар

http://sharpedgereviews.com/bleach-etched-esee-5/

Коментар

Дори и в този цвят...ЕССЕ си е истински нож....не знам какво толкова му пречи цвета.....
          LZ3YG

Коментар

Знам ли... мен единственото дето ме кефи в това нещо е цвета, всичко останало не ме кефи Наричам го нещо, щото е по-скоро винкел отколкото нож...
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

След сваляне на покритие ESЕЕ ръждясва от лош поглед, да не говорим че никак не са се престаравали с финиша...... Аз имам ЕSEE-6, като със същата партида един юнак си внесе една 4 ка... По някаква приумица на болен мозък реши да я "подобрява" и свали известна част от покритието ... при което "винкела" (тука май ползваме еднакъв термин) почна освен грозен да е и ръждив.... Така че твоя човек има два варианта - оранжев или червен от ръжда. 1095 е все пак....
              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
              No man left's behind !!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X