Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чеверме алАт..

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чеверме алАт..

Дедо Сачмо,само няма да се предаваш! Чу ли ?!
    който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Първоначално публикуван от sa4mo Преглед на мнение
      Както решиш - тъй да се именува...лошото е,че сал дядо боже знае дали и кога ще мога пак да кова.
      Със здраве!
      Защо така бе Майсторе - само живот и здраве!
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Защо така бе Майсторе - само живот и здраве!
        Чул те господ - дано е живот и здраве, ама белодробния карцином не е много подходящ за коване

Коментар

Амин (глупаво ми звучи, ма какво да кажа...)!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            Амин (глупаво ми звучи, ма какво да кажа...)!
            Да - и на мен ме звучи глупаво, ама щом нищо друго не се сещаш...не съм махнаджия...ама смятам да се поборя малко, преди да се самоотпиша, със здраве!

Коментар

..... с теб сме!Жив и здрав бъди!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Хей Майсторе, ти май не ме разбра. Моля ти се!
                Амин, като заключителна фраза има смисъл: „Да бъде"; „Навеки"; „Истина (да е)". Казал съм го след думите ти: „Чул те господ".
                А ми звучи глупаво, защото по същество си е чиста куртоазия и не мога с нищо на дело да съм полезен.

Коментар

Бат Сачмо, разбира се, че ще се бориш, не може то тъй да се предава човек...
                  А ние ще сме с теб, и ще помагаме с каквото можем.

Успех в борбата.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Горе главата и само на пред,бъди жив и здрав.
                    SUZUKI VITARA V6
                    HONDA CBR 919RR
                    MERCEDES ML
                    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Всички сме с теб!!!
                      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Re: От: Чеверме алАт..

Чул те господ - дано е живот и здраве, ама белодробния карцином не е много подходящ за коване
                        Майсторе, нема да се даваш. Не те пущаме току-така кой ще вае красоти иначе.
                        Горе главата!

Коментар

Баче...! Мога ли да помогна с нещо, по някакъв начин, обади се - питай! С нещо което не се намира в България или...нещо, де да знам...
                          Често пътувам из Европа.
                          ГОСПОД де е с теб!
                          Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Ако е доказан и има метастази, имаш 3месеца яко бачкане, ако няма следва химиотерапия и ред други продцедури.
                            Петре, ти в коя клиника ходи? Да не си настинал с бронхоплевмония?
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Майсторе, с теб сме!!!
                              Y61

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                Ако е доказан и има метастази, имаш 3месеца яко бачкане, ако няма следва химиотерапия и ред други продцедури.
                                Петре, ти в коя клиника ходи? Да не си настинал с бронхоплевмония?
                                Пламене, като лекар, или от личен опит твърдиш горното..?Питам без грам ирония, и от съвсем личен/и оправдан, надявам се/ интерес, ако искаш, отговори ми на ЛС,блгдря предварително! А относно бронхопневмонията - то баш от нея почна всичко,я...ще ви понапиша възможно най-кратко кое-що:
                                На 13.01. ме приеха в Бургаската белодробна болница с тежка дясностранна пневмония.На 16.01. ми направиха фибробронхоскопия/сонда в джигера/,взеха ми биопсийни проби, и зачаках...На 26.01. хистопатологията излезе - категорично "плоскоклетъчен карцином",т.е. злокачествен.На 26.01 - диспансеризация в Бския Консултативно-онкологичен център, на 02.02 - компютърен томограф/скенер/, същия ден - онко-комитет/вид лекарски консилиум/ и първа химиотерапия..Едновременно с това - всякакви проучвания и планове, и на 06.02. вече бях в Сф - преглед и консултация първо при проф.Петър Червеняков, а после и при сина му проф.Александър Червеняков. Последния ми определи дата за приемане в І-ва хирургия на Пирогов/чийто началник е/ на 17.02.Влязох поживо-поздраво, на 18.02 - нормални предопер.изследвания,даже рутинното избръсване на "бюста", и си легнах. По някое време - преди да заспя, усетих едно стягане около шията,полежах, за около 20 минути премина, и съм заспал кат пеленаче. На сабалънта - рутинната клизма, и последна ЕКГ...да, ама още сестрата, като я видя, и подскочи..че като се разтичаха разни докторя - и хирурзи, и кардиолози...грабнаха ме с леглото, фърлиха ме в кардиологията, при това - в интензивната, и за капак - в тяхната операционна - за инвазивна/безкръвна/хирургия. Та, боднаха ми един шлаух в дясната ръка, и като ме емнаха - един час ме човъркаха, натикаха ми и три стента, и ме оставиха в специална антишокова стая - сам, и овързан с кабели и маркучи, и така три дни..Оказа се, че съм получил хубаво и остро миокардно инфарктче, но това не е всичко - от трите големи артерии, хранещи сърцето, една е била напълно затапена от стар незнайно кога изкаран инфаркт, толкова стар, че около тапата била прорастнала вторична кръвоносна система - нещо като естествен байпас.Изписаха ме от кардиологията, и сега съм при щерката/ в Сф/,лежа, разхождам - възстановявам ужким от инфаркта..пък кога ще е основната операция - инш,аллах..Сега - след празниците, тръгваме да търсим химиотерапевт, дето ще кандиса да ми направи два цикъла химиотерапия - пред вид слединфаркното ми състояние.Та така..само дядо господ знае кога ще мога да продължа с коването.Нали знаете поговорката - "на сиромах човек, я кравата ще му гепят, я..."Та така, дано не съм ви досадил,със здраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X