Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРИ ЧЕРТИЧКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТРИ ЧЕРТИЧКИ

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
    Незнам какво толков им намираш кусури на чертичките ...
    А канията е уникална, незнам как си догодисал, ама съчетанието с дръжката ...
    Ми кусурите са си кусури, колега mohera,щом аз ги виждам, и всеки друг ще го бодат в очите..
    А канията е рисувана - с байцове, и четки - досущ като акварел,отначало - докато е мокра кожата заради формоването(за да се разлеят плавно и с мек рисунък), после - като изсъхне, се рисуват детайлите...общо около 4-5 часа е само рисунката,вече друг е въпроса, как ще я докарам да прилича на фладера...та така, със здраве!

Коментар

Този нож се оказа поредната творба на Дедо Сачмо, която заминава за Скандинавия. На живо изглежда много по-добре от колкото на снимките. Така наречените кусури бледнеят, а острие, дръжка и кания са великолепни - типично за майстора! Дръжката е много удобна, на мен ми идва малко къса, но бъдещия собственик е с по-малки длани от моите така, че очаквам да му заспи. Ще видим и как ще се представи при дрането на лосове.
      Да видим тази година какви поръчки ще зададем на Майстор Петър Чобанов - Сачмо.
      Approximately 29% of the Earth is land,the rest is ours...

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
        Е не мога да имам всички твои ножове Майсторе, но Бог ми е свидетел,че ми се иска... Евала!!!
        Не мога да го имам, но вече втори ден му се радвам, докато го подмятам из ръцете си. На живо е още по-арен тоя нож. Браво на Майстор Сачмо!

Да взема да заминава вече за севера, че още малко ще го гледам и ония "рогатите викинги" ще останат да си бъркат под ноктите с Моричките. Нещо сякаш не им ходи да държат в ръцете си такива произведения на българското ножарско изкуство, ама айде от мен да мине.
        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X