Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРИ ЧЕРТИЧКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТРИ ЧЕРТИЧКИ

..ам,тъй де - кат си казал А,требе да кажеш и Б..ножето е аналогично на "точките"-същите матряли,технология,и почти същата големина( остието е 113 мм,дръжката-и тя мъъъничко по-къса),пак от AEB-L,а бе - от една серия.
    Ей ви и линк: http://sa4mo.snimka.bg/hobby/tritochki- ... 0.26059401 на тоз нож излязоха бая кусури - чертичките на острието не успях 100%-ово да ги зачеканя с цветното,има кавернички..чертичките на дръжката - отляво са успоредни, отдясно - леко ветрило,кантовете на канията имат и те кусури - ама ми писна да гладя и шлайфам,та така...със здраве!
    п.п. я, да пробвам снимки:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06674.jpg
Прегледи:1
Размер:208.0 КБ
ID:5955229Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06675.jpg
Размер:213.3 КБ
ID:5955230Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06672.jpg
Размер:234.7 КБ
ID:5955228Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06676.jpg
Размер:128.9 КБ
ID:5955231Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06677.jpg
Размер:129.2 КБ
ID:5955232Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06678.jpg
Размер:202.8 КБ
ID:5955233Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06679.jpg
Размер:220.6 КБ
ID:5955234Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06680.jpg
Размер:227.1 КБ
ID:5955227

От: ТРИ ЧЕРТИЧКИ

Поздравления за майсторлъка! След 3 точки и 3 чертички иде ред да ги комбинираш. Като за начало 2 точки и по средата чертичка
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Нека има някой кусур - нали е ръчна работа. Инак е безлично като фабрично.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ако смяташ, че толкова те излага този нож - готов съм да го откупя от теб за символична сума от 10 български лева например Обещавам, че ще го показвам само на пържоли. А те ще мълчат и така тайната ще е запазена завинаги.

И първия нож и този - супер са!
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Поздравления за майсторлъка! Дали би ми направил и не мене един такъв красавец? Ще взема да ти се обадя пък да видим...
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Аз също имам интерес от подобен красавец.
            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              ... След 3 точки и 3 чертички иде ред да ги комбинираш. Като за начало 2 точки и по средата чертичка
              Дробче, смятам че за комбинация е рано още...ще ги карам на тройки - три квадратченца,три запетайчици, ТРИТЕ ХХХ - например(таман леуку не съм правил, или мачете ...)

Коментар

Първоначално публикуван от sa4mo Преглед на мнение
                Дробче, смятам че за комбинация е рано още...ще ги карам на тройки - три квадратченца,три запетайчици, ТРИТЕ ХХХ - например(таман леуку не съм правил, или мачете ...)
                Сещам, че у другиют форум размахваше едни каракулаци та леуку ли ща стресне
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Браво бай Sa4mo. Уникален си. Много ми харесват работите ти. Някой ден ще сдобия нещо от теб, ама за сега съм слабичък. Дълго време да радваш с нови произведения нас (зяпачите) и дай боже повече купувачи.
                  П.С. Между другото аз не съм в час с цените. Неприлично ли е да се каже цена 1 или 1,50 лв. (примерно)?
                  Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 10-01-12, 19:55.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Благодаря на всички за коментарите!Ножа е обявен за продажба в раздела "купувам-продавам", със здраве!
                    Последно редактирано от sa4mo; 10-01-12, 20:11.

Коментар

Е не мога да имам всички твои ножове Майсторе, но Бог ми е свидетел,че ми се иска... Евала!!!
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        ..П.С. Между другото аз не съм в час с цените. Неприлично ли е да се каже цена 1 или 1,50 лв. (примерно)?
                        Не бе, колега Боюков, не е неприлично - просто е неприемливо, за 1 лв мога да ти пратя на ЛС индивидуална снимка на ножето,със здраве!

Коментар

Първоначално публикуван от sa4mo Преглед на мнение
                          Не бе, колега Боюков, не е неприлично - просто е неприемливо, за 1 лв мога да ти пратя на ЛС индивидуална снимка на ножето,със здраве!
                          Имах предвид на грам.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                            Имах предвид на грам.
                            ..В такъв случай твърде прилична е цена 1,80 лв/гр.(а бе..що зорлем ме карате да нарушавам установените форумни правила за покупко-продажби?..в поста ми от 20:56 съм писал, квото трябва)

Коментар

Евала бай Сачмо много арен нож.
                              Незнам какво толков им намираш кусури на чертичките , много са си добре.
                              А канията е уникална, незнам как си догодисал, ама съчетанието с дръжката е уникално .
                              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X