Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нож,който ми спря погледа...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нож,който ми спря погледа...

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
    ...Виж този, дано не се изтълкува като реклама, но май няма мераклии за него.
    Не познавам продавача, а форума само го чета, поради някаква несъвместимост на оперативната система.
    Щом ти харесва, значи е твоя модел ...
    Равностоен/че и по-хубав, според мен/ е Big Rock Camp - Gerber, предлага се тук във форума.
    Благодаря за съвета, огледах ножовете и въпреки, че нож със сгъваемо острие е по удобен за постоянно носене, нещо не си падам по сгъваемите...държа на фиксираните,здравите и тежките....
    Последно редактирано от huko; 29-09-11, 18:44.
    LZ3YG

Коментар

Що не се огледаш за МОРА 2000 ...........има я в Н.Пазар

Коментар

Първоначално публикуван от PARAPONERA Преглед на мнение
        Юри, радвам се да прочета мненията ти и ти благодаря за съвета, ходих и погледнах във въпросният магазин, но нищо не ми спря погледа....между другото се познаваме с теб, но на първо четене едва ли ще се сетиш откъде....Галин Божилов ни е общото....така де ...намерих в сайта който съм цитирал в началото и модела, който е без серетираната част, като острието е малко по дълго от това със серетацията....но за съжаление наистина го нямат в наличност....имам една седмица ангажимент свързан доста с пътуване, но другата седмица като се върна ще говоря по телефона с фирмата, дали евентуално могат да ми го доставят....имам време да си помисля...
        Вярно - сега като спомена се сетих! Като се видим на улицата , поне здрасти да си кажем. Колкото до мора-та дето пише Красс - наистина е много добро ножче, но ако харесваш "тежки и стабилни" както пишеш, няма да ти допадне много - лекичка ми идва на мене. Поздрави. пп. А Гальо от кога ми е обещал да постреляме с рюгера, ама пусто - все не остава време...
        Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
        ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от PARAPONERA Преглед на мнение
          Благодаря за съвета, огледах ножовете и въпреки, че нож със сгъваемо острие е по удобен за постоянно носене, нещо не си падам по сгъваемите...държа на фиксираните,здравите и тежките....
          Не си гледал внимателно.
          В предложенията го има и "твоя" нож / на BUCK/, него имах предвид.
          Алтернативното ми предложение също е за фиксирано острие - не става въпрос за сгъваем нож.
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
            Не си гледал внимателно.
            В предложенията го има и "твоя" нож / на BUCK/, него имах предвид.
            Алтернативното ми предложение също е за фиксирано острие - не става въпрос за сгъваем нож.
            Мите,благодаря за уточнението....наистина не съм погледнал внимателно...наистина огледах доста по-внимателно и с помощта на търсачките успях да открия нещото, което наистина много ми хареса, както и благодарение на теб и цената е добра...единствено не успях да видя инфо за стоманата, но днес след обяда ще имам повече време и отново ще ги прецизирам нещата....сега просто трябва да се приготвям за работа.......благодаря ти отново.....биричката от мен..
            LZ3YG

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X