Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нож,който ми спря погледа...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нож,който ми спря погледа...

Колеги, скоро ровейки се из необятното пространство, този нож попадна в полезрението ми....моля за мнения и съвети!!!
    http://www.isd-bg.com/product.php?product=1665
    LZ3YG

От: Нож,който ми спря погледа...

Ножа е много хубав. Имам го от 8 години и много си го пазя. Виж предназначението не е за всеки ден. Масивен и тежък, хляб може и да си отрежеш, но не става за дране например Тежеста помага ако сечеш клони. Дръжката е много удобна, черната част е твърда пластмаса, зелената е гума. Има удобно място за палеца в горната част.
    Наскоро видях ''реплика'' на 100% на външен вид в един оръжеен магазин за 30 лева Моя струваше 78$. Слабото място което показа- разши се каишката която държи дръжката към калъфа.Сега се глася да и ударя един нит
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Извинявам се за спама Сега се загледах обаче в линка. Ами има разлика този е с назъбено острие и калъфа е малко различен.Може да е по нов модел. Да си сигурен , че е оригинален виж в сайта на фирмата дали го има като модел. Мога да сложа снимки на моя за сравнение.
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Под "реплика" сигурно имаш предвид ножове на Мултитек, коите се продават в Армишопа...... Дръжката е същата, стоманата не се знае каква а цената е 28 лева.... Имам си такъв, в раницата с инструменти. Тежко, стабилно и евтино.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Сетих се, че имаше тема за подобен нож, само че без зъби
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20888

Коментар

Малко снимки за сравнение...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0880 (2).jpg
Прегледи:1
Размер:69.8 КБ
ID:5304069Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0881 (2).jpg
Прегледи:1
Размер:106.2 КБ
ID:5304071

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
              Извинявам се за спама Сега се загледах обаче в линка. Ами има разлика този е с назъбено острие и калъфа е малко различен.Може да е по нов модел. Да си сигурен , че е оригинален виж в сайта на фирмата дали го има като модел. Мога да сложа снимки на моя за сравнение.
              Разликата е точно в серетираната част на острието и не знам защо ама, много ми допадат комбинираните остриета, имам и от двата вида, но определено мисля да си направя един подарък....
              LZ3YG

Коментар

Здрасти, градски. Ако не се лъжа преди време имаше такъв- или подобен в армишопа зад ОСО- то със серетирано острие и черна гумирана дръжка за ок. 40 лв. Понеже не харесвам серетации, бях питал дали няма модел без. Оказа се че има , но не в наличност. Но това беше бая отдавна. Поне можеш да провериш.
                Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
                ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Ножът си струва, единствено ако си харесал точно този модел/лично мое мнение/! За нож от стомана 420 - 110лв. не бих дал, за 1/3 от тези пари можеш да вземеш напр. Mora 2000 - в никой случай не е по-лоша/а и ръкохватката е еднотипна/. Отделно ако не си добре със заточващите техники/както съм аз/,щото с тази стомана ще ти се налага, покритието на острието скоротечно заминава и става голяма грозотия. Дано съм бил полезен!
                  "Make love, not war!"

Коментар

Ами то от 420 не правеха ли вилици,бре?!
                    И още-имах нож с подобно покритие и воистина като падне на места,не изглежда твърде лицеприятно.
                    Т.Е. подкрепям мнението на колегата "dok_vd" включая и това за Мора-та,аз имам Hunter и много съм доволен от него.
                    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

До колкото знам има стомана 420, ама след цифрата има А, В, или С. Като 420С си става от всякъде. Като гледам за този нож пише 420HC. Ама бай sа4mo да каже, че той разбира.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Колеги, моля да бъда разбран правилно, аз изказвам моето мнение, никъде не съм споменал, "че ножът не става"! Не претендирам за "консултантски" познания/нали това е хоби/, но имам нож от стомана 420С, и не съм доволен от него. Поздрави!
                        "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от razkazwacha Преглед на мнение
                          Здрасти, градски. Ако не се лъжа преди време имаше такъв- или подобен в армишопа зад ОСО- то със серетирано острие и черна гумирана дръжка за ок. 40 лв. Понеже не харесвам серетации, бях питал дали няма модел без. Оказа се че има , но не в наличност. Но това беше бая отдавна. Поне можеш да провериш.
                          Юри, радвам се да прочета мненията ти и ти благодаря за съвета, ходих и погледнах във въпросният магазин, но нищо не ми спря погледа....между другото се познаваме с теб, но на първо четене едва ли ще се сетиш откъде....Галин Божилов ни е общото....така де ...намерих в сайта който съм цитирал в началото и модела, който е без серетираната част, като острието е малко по дълго от това със серетацията....но за съжаление наистина го нямат в наличност....имам една седмица ангажимент свързан доста с пътуване, но другата седмица като се върна ще говоря по телефона с фирмата, дали евентуално могат да ми го доставят....имам време да си помисля...
                          LZ3YG

Коментар

На моят нож маркировката е 650J....Явно използват различни стомани...Незнам дали е здрава тази стомана , но ми направи резка на цевта на пушката при едно невнимателно движение от моя страна

Коментар

... Виж този, дано не се изтълкува като реклама, но май няма мераклии за него.
                              Не познавам продавача, а форума само го чета, поради някаква несъвместимост на оперативната система.
                              Щом ти харесва, значи е твоя модел ...
                              Равностоен/че и по-хубав, според мен/ е Big Rock Camp - Gerber, предлага се тук във форума.
                              Последно редактирано от huko; 29-09-11, 18:44. Причина: линк към друг форум
                              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                              ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X