Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте хубав нож за оцеляване
Свий
X
-
До: Препоръчайте хубав нож за оцеляване
Виждам,че повечето тук разбират от ножове доста повече от мен
Е тогава какво ви е мнението за ножа от АК47
като ще се ползва за нож в гората-от рязане на пържоли,салам и домати
до нацепване на трески за палене на огънCherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Аз мисля, че е много неподходящ за тези цели.Предполагам това "ухо" за закрепване към цевта ще пречи доста при работа.В казармата имахме такива ножове и помня, че острието беше някак си много леко.Не знам от каква стомана е, но не ми хареса.Иначе заедно с канията режеше оградна мрежа с лекота.Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеВиждам,че повечето тук разбират от ножове доста повече от мен
до нацепване на трески за палене на огън
Коментар
-
В общи линии, по-практично е за окрашение във витрината, от колкото за използване на открито.Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеВиждам,че повечето тук разбират от ножове доста повече от мен
В този ценови диапазон, за целите, които сте описали масово използват Мора 2000. Много е хванен по форумите -точно за целите, за които ви трябва.
Коментар
-
Това което си показал е най-обикновен сувенир. Разбира се формата и всичко останало е като щик на АК, но е много далече от истинските. И за да не съм голословен погледни тук: http://www.izhmash.ru/rus/product/kni_suv.shtmlПървоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеВиждам,че повечето тук разбират от ножове доста повече от мен
Ножовете за оцеляване не са щикове!!!Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеТова което си показал е най-обикновен сувенир. Разбира се формата и всичко останало е като щик на АК, но е много далече от истинските. И за да не съм голословен погледни тук: http://www.izhmash.ru/rus/product/kni_suv.shtml
Ножовете за оцеляване не са щикове!!!
На рекламният клип е оригинален, даже се вижда цифрата 10.На снимката е друг.
Коментар
-
Не коментирам рекламния клип! Надявам се не мислиш, че в http://shop.oragie.com/product_info....roducts_id=363 продават оригинален щик от Калашник. Всички такива вървят комплект с автомата и имат един и същ заводски номер с него.Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнениеНа рекламният клип е оригинален, даже се вижда цифрата 10.На снимката е друг.Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Пелтонен М95
Ножа наистина съчетава в себе си дългогодишен опит !Последно редактирано от SSt; 16-09-09, 21:05.
Коментар
-
Според мен не ти трябват сумати ножове за оцеляване.Само 1 е достатъчен,но трябва да ти е одобен и практичен не като тоя рамбо 1ва кръв баласт земеш да потънеш с него.Едно малко ножче 15 см от ресьор дебелина 4-6 мм е перфектен моя е 20 см,но ножа държи ряз и няма чупене.По малко, ама с хляб!
Коментар
-
Всички модели на МОРА ли са толкова здрави,колкото ги хвалят за мора 2000 сам се обедил.Един руснак я кревеше дърва цепеше и подобни глупосто,а дали и другите ще са толкова здрави,защото да тръгнеш да оцеляваш с нож на който вярваш , а той да вземе да се счупи не стаа

.
По малко, ама с хляб!
Коментар
-
От: До: Препоръчайте хубав нож за оцеляване
Нож Трамонтина за оцеляване 26103/107
Трамонтина са добра марка. Имам нож и мачете трамонтина- много съм доволен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
.
Коментар