Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спомени на танкистите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спомени на танкистите.

Много джелязо, та чак носталгия по това джелязо ме удари, а аз изобщо не съм от носталгичните хора.За първи път ми е и се чудя дали не си изгубих времето в тая казарма вместо да забегна ида ме амнистират "Юпита" -та на Царя...
    Свалили са си варелите-резервоари от "Wermacht"-a ...
    Пък и тоци от "количката" му дадоха...
    Ама защо ги транспортират с отворен командирски люк???Каква е таз простотия вида на последният клип ...
    Последно редактирано от Justif; 30-12-13, 02:00.

Коментар

Пламене , благодаря за видеото , припомних си товаренето на влак. Гледам как целия танк се събира на платформата , а не като при Т-72 по половината от широчината на веригата стърчи извън влака. На тия им е много по лесно товаренето.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
        Малко видео от операцията.Доколкото се ориентирам се товарят на Шумен.Жестовете на насочващия са като на селска сватба..
        Вярно, и за двете.
        Ей много желязо има (ло) в нашия регион. Преди 10г. ? цяло лято товариха, после рязоха, после пак товариха, додето опразнят танковото поделение до с.Хан Крум. Тези поне отиват по предназначение...

Коментар

Ще зарадват някое африканско племе
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

ЧЕСТИТА НОВАТА 2014 година на всички танкисти:
            Т-54 и Т-55

Т-62

Т-64

Коментар

В замунда има интересни поредици "Броня Росии", за ВВС също има, за жалост са без субтитри, но пак стават за гледане де.
              Лопата - друг солдата!!!

Коментар

На тоя руски кемаф май водката му е дошла множко.Краят е интересен.Невероятно спокойствие!
                https://www.youtube.com/watch?v=SZbBPIM15xo
                Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Случка станала в Украина. Армейците в клипа са облечени в дрехи с камуфлажната шарка Бутан на укроармията, в руската армия този камуфлаж няма.

Коментар

Два попадания из РПГ в Т-72, екипаж е жив, танк евакуирован.

Коментар

Ето така изглежда танк по време на война в града.

Коментар

Според мен скоро ще разберем дали са добри ТАТР -7 ВМЗ .... дават им 700 мм. след динамичната защита.....
                        http://www.standartnews.com/biznes-b...ka-221310.html
                        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                        No man left's behind !!!!

Коментар

Имаш впредвид, че американците ще доставят наши противотанкови гранатомети на Ал-Кайда в Сирия ли?
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Играчка за пораснали момчета....http://fishki.net/1236572-samodelnyj-tank.html
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                              Имаш впредвид, че американците ще доставят наши противотанкови гранатомети на Ал-Кайда в Сирия ли?
                              На Ал Кайда точно биха доставили ... но с добре замислена изненада.
                              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                              No man left's behind !!!!

Коментар

Здравейте,в Айтос съм служил от март 91 ва до март 92 ра под 26250 Машината ми беше с купулен номер 7120 комбриг беше Калпакчиев На банево съм бил учебен водач и сме правили ТУБС на ново село и корен

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X