Обява
Свий
Няма добавени обяви.
50 мегатона,или как да разрушим света за секунда.
Свий
X
-
До: 50 мегатона,или как да разрушим света за секунда.
Първоначално публикуван от pe6o Преглед на мнениеУЖАСДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Това е изплашило дори и създателя му. Гледал съм филм за тая работа. Брилянтен ум между другото. За другото смятам че не е нужен коментар.
Малко информация който се интересува:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B2%D0%B8%D1%87Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Удивително е колко много хора и средства са ангажирани за да се получи нещо толкова грозно и гадно каквото е гъбата на фона на това прекрасно синьо небе. Колко различно хората виждат едно и също събитие. А е толкова просто човек да си представи само за секунда че може той или семейството му да е от долу в АДА. Интересно Курчатов за какво ли е размишлявал в края на живота си?ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнениеУдивително е колко много хора и средства са ангажирани за да се получи нещо толкова грозно и гадно каквото е гъбата на фона на това прекрасно синьо небе. Колко различно хората виждат едно и също събитие. А е толкова просто човек да си представи само за секунда че може той или семейството му да е от долу в АДА. Интересно Курчатов за какво ли е размишлявал в края на живота си?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
За кво ли го гледах?!
Започвам все повече да вярвам на собствената си теория, че Земята е била междупланетен затвор или изолатор.
Ма то много идиотия, ма то много стремеж към самоунищожение.
Сбъркани сме генетично (особено някои).“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
Б.Франклин
Коментар
-
А няма какво особено да мислиш. Ако не го направиш, ще го използват по тебе. Докато руснаците нямаха такава бомба, на американците не им мигна окото да използват даже две. По градове.
За да ти стигат знанията да можеш да правиш такива неща, знаеш предостатъчно за диалектиката и какви ли не философски течения. Така че го правиш напълно съзнателно. Това не е работа на инженерчето, което старателно чертае приклад за ново чифте.
Коментар
-
И единствен е взривил атомна бомба над учение на собствената си армия.Немам думиК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Що, американците къде са ги взривявали? Даже някви идиотски очилца има по снимките за войниците. Сякаш някой ще ги предупреди навреме ако.
Методиките и експериментите са били съвършенно еднакви. Даже жаргона на физиците е еднакъв.
Виж, не съм чувал друг освен руснаците да е използвал атомни бомби за мирни работи. А те ги използваха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЩо, американците къде са ги взривявали? Даже някви идиотски очилца има по снимките за войниците. Сякаш някой ще ги предупреди навреме ако.
Методиките и експериментите са били съвършенно еднакви. Даже жаргона на физиците е еднакъв.
Виж, не съм чувал друг освен руснаците да е използвал атомни бомби за мирни работи. А те ги използваха.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
И май единствените които са ползвали атомни взривове за копаене на речни корита за смяна на посоката на движение на реките. Ямите още си седят на север от Перм. Нека обаче не се бъркат Съветският Съюз като държава и рускията народ. Последните също сърбаха дивотиите на собствените си мегаломански управници. Просто нямаха избор.ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
[QUOTE=Дявол Коледа;355182]E те това с атомните бомби за мирни цели ми се ще да ми го обясните нещо не ми е ясно.[/QUOT]
Немога да кача файловете с доклада на Министерството на Ядрената Енергетика на Руската Федерация от 1996, а би трябвало да мога, 3.5 Мб пдф.
И американците са ползвали ядрени заряди за мирни цели, но далеч по-ограничено. Намерил се някой да сметне, че за 25 години възвращаемостта на вложените средста би била между 15 и 40%. Който неможел да смята обаче плякал.Последно редактирано от yossarian; 03-04-08, 21:51.
Коментар
-
Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнениеИ май единствените които са ползвали атомни взривове за копаене на речни корита за смяна на посоката на движение на реките. Ямите още си седят на север от Перм. Нека обаче не се бъркат Съветският Съюз като държава и рускията народ. Последните също сърбаха дивотиите на собствените си мегаломански управници. Просто нямаха избор.К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар