Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Леопард 2 в Сирия

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    Да, аз също в голяма степен си мисля като колегата i208 /без да съм танкист/... Само че не вдявам на нас за какво са ни пък след като въобще си нямаме другите неща дето са изброени за да е ефективен този танк. Вижда се в реалната война, пълномащабна война какво трябва... И ресурс и ВПК да попълва тиловия склад.

    Коментар


    • #47
      Първоначално публикуван от i208 Преглед на мнение
      . Оптималният вариант е да ни ги дадат на нас......... .
      .Аааа не! категорично против! До сега от време на време поправях някой армейски "Шевролет" или "G-вагина"дарен ни след Пустинните бури и Югославия и някак си приватизиран от някой старшина, така ще трябва да се боря и с "Леопарди"
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

      Коментар


      • jordanov sv
        jordanov sv коментира
        Редактиране на коментар
        Хаха, ама поне ще качваш и готини снимки, да плакнем окото...

      • sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Да бе. Таман ще асфалтират на Деди улицата, и тия железа пак ще я разбият.

    • #48
      Танк като танк. До колкот аз знам, Ейбрамс е танка за пустинята. В тия мочурища и кал в Украйна, аз лично не го виждам да има някакви предимства. Както и се споменава назад в темата, Леопард е сиамски близнак на американското. Отделно , тия модерни танкове си искат модерни сиситеми в тила, които да ги насочват. Не виждам как това ще стане към момента. При тези интензивни действия, отряди от по 100 човека и диверсии от двете страни.
      Производителите и, много добре значт какви ще са последствията, и затова се дърпат и дават по 10 бройки. Както стана и с байрактарите. Бяха актуални 2-3 месеца, и приключиха курса.
      Някъде ми се мярна справка преди началото на войната, с колко бройки са разполагали в Украйна. Някъде към 2500 танка и 4000 бронирани машини. За една година вече, ги няма. Тия 50 бройки я изкрат седмица , я не.

      На мен друго ми прави впечатление. как започнаха да се вдигат залозите. Повече и по-тежки оръжия. Дано не съм прав, но нещата рязко ще ескалират в един момент. Дано само не го гледаме от първият ред ...

      Коментар


      • #49
        Първоначално публикуван от i208 Преглед на мнение
        Германия не иска да даде ЛЕОПАРД, защото в Украйна с 100 процентова сигурност ще има много унищожени ЛЕОПАРДИ. Казвам го като танкист. Не съществува в света танк, който не може да бъде унищожен. А това ще развали продажбите и на ЛЕОПАРД и на АБРАМС. Този танк, за да е ефективен и да разкрие всичките си предимства трябва да работи заедно с авиацията, с кашимерията дето е на МАРДЕР и БРЕДЛИ, с артилерията. Трябват офицери, които в реално време да управляват всичко това, да оценяват ситуацията на полето на боя, да знае какви са възможностите на танка, на гаубицата, на пехотата. Трябва екипажите и войниците да са много тренирали и опитни. Това не може да стане за месец или за година. Оптималният вариант е да ни ги дадат на нас. А ние да дадем нашите Т72 на Украйна.
        Няма начин за кратко време тази техника да бъде овладяна.
        Отлична идея, но за жалост неосъществима. Няма как да се включат посредниците и да изкарат некви кинти...управленците.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X