Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Упс, грешка станала.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Упс, грешка станала.

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Грешка нямало, имало преднамерена целенасочена дезинформация.
    На същото мнение съм от самото начало, а те така и не представиха пред света наистина твърди доказателства за твърденията си.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
      Грешка нямало, имало преднамерена целенасочена дезинформация.
      ...Която дезинформация лудото куче доста недвусмислено показа че идва от "независима" асоциация към "Новости", и от "творческо" тълкуване на лично мнение в американски вестник, представено като категорична новина

За какво всъщност е темата ?

Че има доказателства че американците са инсценирали (пак) нещо ? За какво ? За да имат претекст да ударят Асад ? А те удариха ли го ? Нещо промени ли се в ситуацията там от ПРЕДИ да тръгне тая химическа афера ? А, вярно, някакви инспектори има, някакви оръжия пренасят и унищожават, дето Асад са му през оная работа предвид че може и без тях, а задържайки ги има риск да попаднат в противникови ръце.

Асад няма да падне. Няма да падне понеже с него е зле, но без него е още по-зле. И това го знаят и го играят и едните и другите, колкото и руснаци и американци систематично да си подковават вътрешните обществени мнения, респективно руско и щатско, за/срещу Асад.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Май Асад излеза тарикат -да видим кой какво ще му обещае то е ясно че нямат намерение да го свалят.Ако искаха да си е ,,отишъл''
        Grand Vitra ddis 2008
        SEAT Althea XL tsi 2010
        Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          ..

Асад няма да падне. Няма да падне понеже с него е зле, но без него е още по-зле. И това го знаят и го играят и едните и другите, колкото и руснаци и американци систематично да си подковават вътрешните обществени мнения, респективно руско и щатско, за/срещу Асад.
          Ми то май си е точно така.
          Всеки трети е шести

Коментар

Мисля че не е американците да са инспирирали нещо а по-скоро се хлъзнаха по пързалката която им сготвиха така наречените "революционери". И не защото не им е ясна картинката кой сготви номера с химията, а по старият навик на противопоставянето срещу всичко свързано с Русия, в случаят Башар. Съмнявам се на някой да не му е ясно колко са революционери революционерите и до какво води т.н. арабска пролет. Справка -Египет, Либия и т.п. Интересна ми е американската позиция да подкрепяш откровени терористични групировки след като го ядеш точно от тях четвъртития- кулите близнаци като най-ярък пример. Не че го нямам обяснението за мен си като работеща военна индустрия и икономиката като цяло, зони на влияние и т.н., но струва ли си жертвите и проблемите в бъдеще време които същите тези които си подкрепял неминуемо ще ти стоварят на главата?
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              ...И не защото не им е ясна картинката кой сготви номера с химията, а по старият навик на противопоставянето срещу всичко свързано с Русия, в случаят Башар...
              По стария навик да са длъжни да скочат от кумова срама пред собственото си общество когато се намесят видове средства за масово поразяване към които въпросното общество е чувствително. Просто се наредиха зъбчатките по начин който задейства задължителни реакции. Дали отсреща са руснаци или белучистанци е все тая. Ако бяха избити два пъти повече но със сопи и калашници щеше да е на девета страница в провинциален вестник.

Което е и причината аз лично да имам едно на ум кой точно е пуснал тези неща.

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                Могат - праввят го. Грешка или не, невинни или виновни, глубави или умни значение няма. Стандарта им на живот (на средностатистическия гражданин) е с пъти над нашия. Икономиката също. Фактите са на лице. Едни измират, други забогатяват. Въпроса е кой от коя страна е. Като ги плюете толкова, защо не имигрирате в северна

корея?
                Ненчев ти бил ли си там ? Като са толкос напреде що живеят в пресовани картони .... що живеят на изплащане .
                Аз на Н. Село като им изкарах едни компоти едни туршийки и мезета като ги опитаха останаха като гръмнати , първо се назландисваха коли си викатт тоя ше ни отрови .... нямате си представа кви боклуци ядеме в Америка ми думат те Аз имам много познати които се върнаха от Америка ... Мен хамерканска мечта не ми требва ... що годе съм си направил Българската ... В Северна Корея небих отишъл но в Беларус да .

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
                  Ненчев ти бил ли си там ? Като са толкос напреде що живеят в пресовани картони .... що живеят на изплащане .
                  Аз на Н. Село като им изкарах едни компоти едни туршийки и мезета като ги опитаха останаха като гръмнати , първо се назландисваха коли си викатт тоя ше ни отрови .... нямате си представа кви боклуци ядеме в Америка ми думат те Аз имам много познати които се върнаха от Америка ... Мен хамерканска мечта не ми требва ... що годе съм си направил Българската ... В Северна Корея небих отишъл но в Беларус да .
                  Колега, а ти като беше там само това ли разбра и видя от Америката?
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
                    Боже колко мъка има по тоя свят, Боже

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                      Колега, а ти като беше там само това ли разбра и видя от Америката?
                      Ами на Н. Село работата ми беше да пазя хамерканите от дивите прасета и да хващам змийте ... да не плашат хамериканите докато играят бейзбол !

Коментар

Добре че си бил ти. В Хамерика няма ни диви прасета, ни змии, да знаеш. Без теб са били за никъде

Коментар

По стария навик да са длъжни да скочат от кумова срама пред собственото си общество когато се намесят видове средства за масово поразяване към които въпросното общество е чувствително. Просто се наредиха зъбчатките по начин който задейства задължителни реакции. Дали отсреща са руснаци или белучистанци е все тая. Ако бяха избити два пъти повече но със сопи и калашници щеше да е на девета страница в провинциален вестник.

Което е и причината аз лично да имам едно на ум кой точно е пуснал тези неща.
                          Дай по вторият ми въпрос, за подкрепата на тези дето ти точат калъчката изначално.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Боже колко мъка има по тоя свят, Боже
                            Не го сецвай сега, винаги е добре сутрин с кафето да се посмее човек.
                            Само ми е интересно, ако ти изкочат прасе и змия едновременно, кое подгонваш първо? Хахахаха
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Дай по вторият ми въпрос, за подкрепата на тези дето ти точат калъчката изначално.
                              Ми коментирал съм преди време по темата че именно Щатите се домъкнаха до конфликта в Сирия както се бута магаре от мост и че се опипваха над година дали и на кой "революционер" да помагат, което по щатските стандарти е достатъчно красноречиво, но някак не е политически коректно в общото празнично настроение в подобни теми да подчертавам подобни неща

Коментар

Ми коментирал съм преди време по темата че именно Щатите се домъкнаха до конфликта в Сирия както се бута магаре от мост и че се опипваха над година дали и на кой "революционер" да помагат, което по щатските стандарти е достатъчно красноречиво, но някак не е политически коректно в общото празнично настроение в подобни теми да подчертавам подобни неща
                                ОК, приемам че за Сирия е така, но за другите "арабски пролети" също беше ясно кой мъти водата и пак получиха мощна подкрепа. Хайде щатите ясно-бизнес интереси, но стара Европа що и тя след като бурето с барут и е под гъза?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X