Насладете се на това уникално видео заснето с високоскоростна камера:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уникална групираност на огъня на картечница при стрелба от хеликоптер!
Свий
X
-
От: Уникална групираност на огъня на картечница при стрелба от хеликоптер!
Виноги съм смятал за безумие това летене с отворени врати и стрелба с висящи крака от въртолета! Привърженик съм на необитаемите, управляеми оръдейни(картечни) куполи.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
-
Е при ротационните е така...и секунда да задържиш на целта и си му "вкарал" 100-200 куршума
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Много тежко става за хвърчаща и мобилна техника...Забавно е да висиш от хеликопераПървоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеВиноги съм смятал за безумие това летене с отворени врати и стрелба с висящи крака от въртолета! Привърженик съм на необитаемите, управляеми оръдейни(картечни) куполи.
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Еле пък от Кара Шахина...Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеМного тежко става за хвърчаща и мобилна техника...Забавно е да висиш от хеликопера
Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Коментар
-
Май всеки шести беше трасиращ. През нощта е особено ефектно - все едно мълния слиза от небето...
Последно редактирано от Павлин Андреев; 14-01-14, 23:51."Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония
2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD
Коментар
-
При условие че долу с отворените уста стоят папуасите. При дори и слаба ПВО тези миксери просто не успяват да стигнат до позиция на максималната дистанция за стрелбата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар