Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов руски танк

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нов руски танк

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
    Кой знае кое и как, нали смятат от след пет години да започнат да го приемат, до тогава я камилата...
    Разправят, че до 2020 ще издялкат към 2000 такива. По 500 парчета годишно.

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    ...Екипажът е длъжен да издържи липсата на всякаква ергономия, не дай си боже- комфорт. Някой знае ли, дали в случая са променили тази концепция? ...
    Казват, че са сложили (или пък че ще слагат ) бълбукатор ... опс... климатик
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Преди да почнем с критиките дайте да погледнем нещата от малко по друг ъгъл . Колко държави в този свят могат да произведат съвременен танк ? Говорим за съвременен танк не за купул от Т 55 насаден на шаси от Т 34 пък сваления купол Т 34 надянат на БТР 60 ПБ Не са много по малко са даже и от ядрения клуб . Американците имат Абрамс машина на повече от 30 години с много модернизации ще си го карат още дълго време. Германия Леопард същата работа . Англичаните Челинджър и той е машина от студената война . Франсетата Льоклерк има няма 25 години го доработват до боеспособна машина стана толкова скъп че и на тях им идва нанагорно . Евреите Меркава машина построена съобразно техните условия за водене на война . Китайците тип нещо си колко е танк е трудно да се каже . Руснаците Т 64 ; Т 80 ; Т 72 ; Т 90 и сега първи вадят нещо принципно ново . Предполагам че това ще накара и другите да се размърдат .
      Последно редактирано от sek.1; 06-05-15, 11:46.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
        Разправят, че до 2020 ще издялкат към 2000 такива. По 500 парчета годишно.
        То времето ще покаже де, но последно разбрах, че щели до '20 да водят още развойна дейност и изпитания, като е планирано по него време вече окончателно да разполагат с готов продукт според изискванията (които също в не малка степен са променлива величина), който продукт да вкарат в масово производство и на въоръжение. Според мен имат разработени достатъчно пакети за модернизация на наличните им танкове и тези пакети могат да бъдат приложени сравнително евтино и бързо, та все още 5 години ще изкарат и със старите машини. Пък и ако се случи някоя "танкова" война, то тя ще е наоколо из някои части на Европа и предполагам, че ще се оправят някак си.
        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Преди да почнем с критиките дайте да погледнем нещата от малко по друг ъгъл . Колко държави в този свят могат да произведат съвременен танк ? Говорим за съвременен танк ....
          Япония, Ю.Корея, Италия, Ю. Африка.... защо не и Индия, Турция - много са. Все хубави машинки.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
            Япония, Ю.Корея, Италия, Ю. Африка.... защо не и Индия, Турция - много са. Все хубави машинки.
            Майтапиш се, нали?
            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Ми давай да видим какво произвеждат .

Коментар

Какво да давам ? Хората могат да правят свой съвременен ОБТ.
                Все икономики, които ако кажат, че трябват еди си колко милиарда за нов танк, могат да го направят.
                Ако е въпросът сами ли (ще) го направят - никой не може сам. Технологии се купуват, само да имаш финикийски и технологични ресурси.

Коментар

Притеснителни снимки от тренировката ,които показват степента на недозавършеност на опитните образци "АРМАТА".
                  Пак ще кажа , несериозно е да сложиш фаровете на калниците и предният брониран лист да бъде чист като огледало
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22.jpg
Прегледи:1
Размер:39.6 КБ
ID:5658286Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33.jpg
Размер:74.6 КБ
ID:5658287Натиснете снимката за да я уголемите

Име:44.jpg
Размер:52.4 КБ
ID:5658288
                  Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                  Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Златарев Преглед на мнение
                    Притеснителни снимки от тренировката ,които показват степента на недозавършеност на опитните образци "АРМАТА".
                    Пак ще кажа , несериозно е да сложиш фаровете на калниците и предният брониран лист да бъде чист като огледало
                    Бе нещо на нищо не прилича. Като сложиш до него Т-90А и Т-90МС... ма може пък вътре да се крие някаква революционна концепция и още да не са й направили опаковката, ма като го гледам май ще се окаже вярна информацията за две и двайста...

Име:53505fe84079f1842ceba14de05cd570.jpg
Размер:92.7 КБ
ID:5658293

Име:m02013042400006.jpg
Размер:115.5 КБ
ID:5658294

Име:1319802750_t-90mc.jpg
Размер:105.2 КБ
ID:5658295
                    Всеки трети е шести

Коментар

Приличат на закърпени следи от прострелка .
                      Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                      Бе нещо на нищо не прилича. Като сложиш до него Т-90А и Т-90МС... ма може пък вътре да се крие някаква революционна концепция и още да не са й направили опаковката, ма като го гледам май ще се окаже вярна информацията за две и двайста...
                      То реално новото е вътре необитаем купол ; бронекапсула за екипажа в предната част на машината .
                      Последно редактирано от sek.1; 06-05-15, 19:26.

Коментар

Притеснителни снимки от тренировката ,които показват степента на недозавършеност на опитните образци "АРМАТА". ...
                        Де не се притеснявай толкова! Първо, не е ясно доколко наличните образци са били готови дори за парад. Може и да се е наложило някои неща да се правят по схемата "пластилин и кинефикация" та да не се изложат пред чужденците. А може и съвсем нарочно да са оформили някои елементи, та да накарат отсрещната страна да се чуди какво, що и как.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Какво да давам ? Хората могат да правят свой съвременен ОБТ.
                          Все икономики, които ако кажат, че трябват еди си колко милиарда за нов танк, могат да го направят.
                          Ако е въпросът сами ли (ще) го направят - никой не може сам. Технологии се купуват, само да имаш финикийски и технологични ресурси.
                          Колко могат не знам ама като гледам всичките които си изброил си ги купуват от някой от тия които аз съм изброил . Като изключим руските всички останали машини се произвеждат от частни компании и то не една на които чисто финансово без помощ от държавата не им е по силите дори и проектната част . А дори и да имат финансова и технологична възможност едва ли биха рискували сами да търсят пазар на готов продукт . Този пазар е много специфичен . За сега поне всички работеха сами но не е изключено в бъдеще да имаме единен танк на НАТО нещо като изтребителя Юрофлайтър .
                          Последно редактирано от sek.1; 06-05-15, 20:50.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            А може и съвсем нарочно да са оформили някои елементи, та да накарат отсрещната страна да се чуди какво, що и как.

Мда, красиво звучи,ама аз не го вярвам.
                            Всеки трети е шести

Коментар

Добре, аз не мога да разбера какво визирате под незавършеност на танка ОТВЪН. Да явно, че има поиздялани елементи, но предвид, че е руски не ме учудва. Сега за недовършеност отвътре, кой знае, най-вероятно е не добре окомплектован. Външно е най-лесно да го натъкмят.
                              Последно редактирано от derhunter; 06-05-15, 22:33.
                              Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Колко могат не знам ама като гледам всичките които си изброил си ги купуват от някой от тия които аз съм изброил . Като изключим руските всички останали машини се произвеждат от частни компании и то не една на които чисто финансово без помощ от държавата не им е по силите дори и проектната част . А дори и да имат финансова и технологична възможност едва ли биха рискували сами да търсят пазар на готов продукт . Този пазар е много специфичен . За сега поне всички работеха сами но не е изключено в бъдеще да имаме единен танк на НАТО нещо като изтребителя Юрофлайтър .
                                Всичко това е вярно.
                                Но никоя компания, колкото и голяма да е, не почва да разработва нещо без поръчка от държавата. Изброените по-горе със сигурност при подобаващо финансирсне ще сътворят добър танк.
                                Но ... танк (нов) не им е нужен. Наблягат на ракети, самолетии, дрони... др. подобни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X