Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С оръжие в Европа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С оръжие в Европа?

Съгласен съм с Volk , и друго си казва оръжието , а на тези дето казват за каквоти е да се тупаш по кобура и да викаш Булгар .... много ти здаве моето момче много тъпо казано , много селянчета в БГ си мислят ,че Европа е онази същата от преди и края на студената война .,Но като гледам ,че в Съюза има различни законодателства съмнява ме някога това да се оправи , най вероятно да се променят нашите закони и да се въведат новите правила , някой чул ли е нещо

Коментар

Първоначално публикуван от vityz Преглед на мнение
      Съгласен съм с Volk , и друго си казва оръжието , а на тези дето казват за каквоти е да се тупаш по кобура и да викаш Булгар .... много ти здаве моето момче много тъпо казано , много селянчета в БГ си мислят ,че Европа е онази същата от преди и края на студената война .,Но като гледам ,че в Съюза има различни законодателства съмнява ме някога това да се оправи , най вероятно да се променят нашите закони и да се въведат новите правила , някой чул ли е нещо
      Ако аз съм селянчето?То знаи гражданино . Че живея в БГ от 3години.Преди това 2г.в Чехия 1г. в Росия и последно 3г. в Франция
      Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Защо се тормозите с разсъждения?То си е написано в закона!!!
        чл.7,алинея4 гласи:По искане на лицата,получили разрешение за носене и употреба на огнестрелно оръжие,се издава европейски паспорт на огнестрелното оръжие.
        ал.5 При издаване на европейски паспорт по ал.4 за оръжие за самоотбрана се изисква разрешение за внасяне или транзитно преминаване на оръжието от съответната държава-членка на Европейския съюз.
        ал.6 В европейският паспорт на оръжието за самоотбрана се вписват данните от разрешението по ал.5
        ал. За ловни,спортни и културни цели разрешението по ал.5 не се изисква.
        Друг е въпроса дали някой ще го огрее!!!евро-паспорт на оръжието.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X