Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Desert Eagle

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Desert Eagle

Който иска на практика да види колко непрактчино е това оръжие прежалва 5.5инещо лева за един патрон във ВИПа гръмва го и всички съмнения че става за носене употребаи тнт изчезват.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Хе хе, информация от сряда (05.08 с един колега "мераклия пищовлия" ходихме във ВИП - София, той имаше голямо желание да гърми с това нещо, НО на стрелбището нямаха патрони за него !!!

Коментар

Пробвайте в Джим-а. А иначе бройката е 4 кинта.

Коментар

..."в периода 17 - 23 август того, стрелбището намирающо се в Дъ Джим няма да работи"
          http://www.thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3184

Коментар

Хм...Стрелях с него...Прави доста екшън,но си предпочитам баретата си .Мислех,че този огън от стрелбата е само мит много се нарадвах ...Но е доста тежък наистина...Отката не ми се отрази кой знае колко много...
            P.S. SMITH 357 Писах ти ЛС-та ама нещо не ми отговаряш.Та да го напиша и тука в случай,че го прочетеш.Ако имаш нещо против мене или не ти изнасям,моля не се прави на важен в темите.Точно това ми харесва в този форум.Всички се приемат за равни и се държат като приятели без дори да се познават (някой) .Затова,ако има нещо-драсни едно ЛС,да отидеме някъде в гората и да "покараме" .
            Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X