Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРЕСТРЕЛКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРЕСТРЕЛКА

Момчето , с теб се запознахме и .... ми направи добро впечатление !
    Не го разваляй с необмислени писаници !
    Ако не си забелязал - тук все си създаваме горещи конфликти , но с положителни емоции и без омраза .
    Искаме със шеги и закачки да развиваме сериозни теми .
    Не искаме интернет примери и световни лидери !
    Снимай нещо свое или на твоите колеги и го покажи - хем като емоции , хем като нещо да научим и ние ( поне аз - колегите може да си го знаят) !
    Макар и да не сме още от твоята категория (.....) все имаме смелостта да се снимаме и да си показваме нивото .
    Какво като се посмеят всички за моя сметка ! Все са емоции !
    И няма лошо , ако човек се научи как да общува с колегите от Форума . Не е нужно все конфронтация ! Губи се темата и се минава на мерене на ..... цеви ......Няма смисъл !
    Всеки си тежи на мястото и не може да заеме чуждо място !
    Понеже предния понеделник ..... не знам си какво - утре ще снимаме ли тренировка на Колегите ти и теб самия ? Да идвам ли ?

П.С. - Забравих да спомена - този Световен рекорд -8 изстрела за 1 секунда е направен със специален Револвер и се стреля със специални патрони .
    Чукчето има по-къс ход , спусъка е доста по-лек и други подобрения дето не ги запомних !

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      Дай някакви координати на този момък... щото 200м са си 200м..

Като интересен факт за въпросния момък мога да вметна и това, че миналата година " прасна в очото " гарга в полет на около 70-80 м височина, отново с револвер... колкото и смешно да звучи.
      И това ни най-малко не е мит, или някаква легенда, а отново реалност случила се пред очите ми.

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      Момчето , с теб се запознахме и .... ми направи добро впечатление !
      Не го разваляй с необмислени писаници !
      Ако не си забелязал - тук все си създаваме горещи конфликти , но с положителни емоции и без омраза .
      Искаме със шеги и закачки да развиваме сериозни теми .
      Не искаме интернет примери и световни лидери !
      Снимай нещо свое или на твоите колеги и го покажи - хем като емоции , хем като нещо да научим и ние ( поне аз - колегите може да си го знаят) !
      Макар и да не сме още от твоята категория (.....) все имаме смелостта да се снимаме и да си показваме нивото .
      Какво като се посмеят всички за моя сметка ! Все са емоции !
      И няма лошо , ако човек се научи как да общува с колегите от Форума . Не е нужно все конфронтация ! Губи се темата и се минава на мерене на ..... цеви ......Няма смисъл !
      Всеки си тежи на мястото и не може да заеме чуждо място !
      Понеже предния понеделник ..... не знам си какво - утре ще снимаме ли тренировка на Колегите ти и теб самия ? Да идвам ли ?

П.С. - Забравих да спомена - този Световен рекорд -8 изстрела за 1 секунда е направен със специален Револвер и се стреля със специални патрони .
      Чукчето има по-къс ход , спусъка е доста по-лек и други подобрения дето не ги запомних !
      Май споменах, че става дума за фабричен, заводски S&W, а не за " спецялен револвер "
      Да не говорим, че дори и с " тунингован космически бластер " да беше... пак е нещо уникално, като постижение и не виждам защо все още коментираме човечеца...

Иначе... относно мен... аз съм си такъв Гаден провокатор, бунтар и кавгаджия Това само по себе си нищо лошо не би трябвало да значи според моите разбирания Както и ни най-малко не ми пречи да оценя и уважавам околните, дори и в моментите в които си " показвам рогата " и привидно хората остават с впечатление, че всъщност не ме е еня за тях и мнението и. Просто това си ми е в стила.
      Последно редактирано от LORDA83; 22-03-09, 21:51.

Коментар

Първоначално публикуван от LORDA83 Преглед на мнение
        Като интересен факт за въпросния момък мога да вметна и това, че миналата година " прасна в очото " гарга в полет на около 70-80 м височина, отново с револвер... колкото и смешно да звучи.
        И това ни най-малко не е мит, или някаква легенда, а отново реалност случила се пред очите ми.

Май споменах, че става дума за фабричен, заводски S&W, а не за " спецялен револвер "
        Да не говорим, че дори и с " тунингован космически бластер " да беше... пак е нещо уникално, като постижение и не виждам защо все още коментираме човечеца...

Иначе... относно мен... аз съм си такъв Гаден провокатор, бунтар и кавгаджия Това само по себе си нищо лошо не би трябвало да значи според моите разбирания Както и ни най-малко не ми пречи да оценя и уважавам околните, дори и в моментите в които си " показвам рогата " и привидно хората остават с впечатление, че всъщност не ме е еня за тях и мнението и. Просто това си ми е в стила.
        Да - за рекорда - това , че е направен със специален револвер са думи на твой колега - Републикански за 2006 или 2007 година и втори 2008 година. Като се видим ще ти кажа от къде разбрах !
        Аз на кого да вярвам ? А на мен ми е все едно !

Без да съм тренирал - пробвах - 8 изстрела се правят за 2 секунди .
        Остава да се оттренира точността ( макар , че те и на рекорда не я показаха ) и да се подобрява времето !
        Скоро ще го видиш - не е толкова невъзможна територия колкото мислиш и казваш !
        Лошото е , че там където имат 8 заряден револвер нямат стрелбище за Динамична , и обратното - там където е Стрелбището нямат 8 заряден револвер ! Кофти ситуация - затова се тренира суха със 6 заряден ! Толкова !
        А за това колко си "Гаден провокатор, бунтар и кавгаджия " - няма лошо - млад си и ..... това стига !
        Важното е това което казваш да го демонстрираш със собствена стрелба ( а не от интернет ).
        Това което твърдиш - да осъзнаваш , че е случайност и не може да се повтори ( за гаргата в окото - 80 м - те не летят на високо )
        Това един сериозен стрелец с пистолет знае , че е еднократна случка ! Стрелба в ЯТО гарги - каквото стане !
        За стрелба на 200 м - аз мисля , че може и да се случи ???
        На 100 м - със сигурност е възможно ! Според мен !
        Но - да се съсредоточим върху ТУК присъстващите - и собствената стрелба . Щото иначе ставаме като деца !

Коментар

Не се удържаш И сега като се събудиш.....
          Барон Мюнхаузен е ЖИВ
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Този човек ще стане милионер!!!! Той направи революция в оръжейното дело - открил е универсалното оръжие-РЕВОЛВЕРА!
            На бунището освен дългото нарезно оръжие отиде и гладкоцевното!
            Вече ще ловуваме на всичко с револвери
            Днес ще обявя за продан петте си пушки барабар с пистолета...
            Ще вземам револвер

Благодаря ти Лорде, че ме открехна! Без теб щях да си влача 3-4кг-мови железа по цял ден по поля и гори....
            Последно редактирано от Георги Василев; 23-03-09, 10:57.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Този човек ще стане милионер!!!! Той направи революция в оръжейното дело - открил е универсалното оръжие-РЕВОЛВЕРА!
              На бунището освен дългото нарезно оръжие отиде и гладкоцевното!
              Вече ще ловуваме на всичко с револвери
              Днес ще обявя за продан петте си пушки барабар с пистолета...
              Ще вземам револвер

Благодаря ти Лорде, че ме открехна! Без теб щях да си влача 3-4кг-мови железа по цял ден по поля и гори....
              Хич не ми се прави на остроумен, щото грам не си ми интересен.
              Да не говорим.. при положение, че твърдиш, че си ловец... би трябвало да си наясно по-добре и от мен, че мнозинството ловци за 2ро оръжие задължително носят на лов и по един револвер в по-голям калибър.

П.С: земи си още 300 пушки, се ми е тая. Когато си земеш толкова законни пистолети,колкото пушки имаш те тогава ща призная... ма едва ли.

Коментар

Правя последно предупреждение на LORDA83!

Уважаеми колега, настоятелно ви съветвам да се успокоите! Освен това ви съветвам да си отбележите че светът не започва с вас, нито завършва, не сте измислили огнестрелните оръжия, а и когато пораснете и влезете в света на възрастните, много неща ще ви станат ясни...

Отнасяйте се с уважение към събеседниците си!
                VPetrov.photography

Коментар

И това ни най-малко не е мит, или някаква легенда, а отново реалност случила се пред очите ми...
                  Сега гаргата, с черна превръзка на едното око ли лети, или с бяла... за контраст?
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                    Правя последно предупреждение на LORDA83!

Уважаеми колега, настоятелно ви съветвам да се успокоите! Освен това ви съветвам да си отбележите че светът не започва с вас, нито завършва, не сте измислили огнестрелните оръжия, а и когато пораснете и влезете в света на възрастните, много неща ще ви станат ясни...

Отнасяйте се с уважение към събеседниците си!
                    Предупреждение относно?! Я се конкретизирай по-хубаво колега, защото много добре съм прочел правилата на форума и чесно казано нито една точка от тях несъм нарушил, въпреки твоите и на колегите ти админски своеволия, които проявявате към мен постоянно без посочена в правилата на форума причина и реално нарушение.

Не, че нещо, но несъм " поредната смирена овчица " във форума Ви, която не си знае правата и Ви " кляка " за щяло и нещяло.

П.С: опазил ме Господ от това, когато " порасна " да се променям в посоката за която Вие говорите и да съм на Вашия акъл...

Коментар

• До: ПРЕСТРЕЛКА

Лордче мойто момче,ти не си на себе си ,болно си детето ми,страдаш,.... ....еми лекувай се,млад си.Не може така.Ако не вземеш някакви мерки,нищо чудно да се увиснеш на някоя топола по коритото на марица.Не се испускай,стегни се.Ткива хубави лекарства има сега,и за всичко.Та те на чичо ти Вътко простата оправиха ,та с твойта ли остра психоза с халюцинации няма да се справят. А относно пилето в полет просто нямам думи.За да ме разбереш по ясно ще ти кажа .хипотетично дори да я уцелиш вероятноста да я намериш без куче е 1 към 100, та дори и на равно.Или той я е стрелял точно над него и му е паднала в краката.Ти го видя нали.Лордче,повече ножки мойто момче и един як бой ти требе,и ще се оправиш. П.С. Следващия път ако видиш твоя приятел да разстрелва пчели в полето и пък Елвис Преслий,Боб Марлий,Тупак,Мето Илиенски моля не се колебай да го споделиш.Аз с нетърпение чакам 120-та серия на "Лорда83 из страната на чудесата"

Коментар

МОЛЯ ОПЕРАТОРА ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ КАЗВА ДА НЕ ИЗКЛЮЧВА ЛОРДА83 ПОВЕЧЕ ОТ ФОРУМА,КАКВОТО И ДА КАЖЕ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СВЕТА БЕЗ БУНТА НА МЛАДОСТА,БЕЗ МИТОВЕ,ЛЕГЕННДИ,ПРИТЧИ,БЕЗ ЧУДОВИЩЕТО ЛОХ НЕС,БЕЗ ГОЛЯМАТА СТЪПКА,БЕЗ НЛО,БЕЗ ЧЪК НОРИС....... .....ТОЗИ СВЯТ НЯМА ДА Е СЪЩИЯ. АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТАКЪВ СВЯТ. п.с. особено без чък норис

Коментар

Всичко с мярка уважаеми колега, Лорда е лишен от достъп за няколко дни за да се поуспокои... Ако обаче допуснем пълна свобода за Лорда то ви уверявам че скоро ще трябва да прекръстим форума на Лордовия... и тук ще си пишат само потомствени или пък първо поколение "Лордове"... Затова всеки може да пише, включително и някой "лорд" но само ако спазва правилата... В момента в който ги прекрачи остава на размисъл... Тъй е било и така и ще продължава... тук демокрация няма и не се очертава да има...
                          VPetrov.photography

Коментар

Да се върнем на темата... и моля да оставим настрана мухите уцелени в окото от два километра...
                            VPetrov.photography

Коментар

Като ученик в 9-10и клас тренирахме в ОСО с няколко съученици ЛОМ( летен отбранителен многобой). Той включваше три дисциплини- биатлон(летен), хвърляне на гранати и дуелна стрелба. Най-ми харесваше дуелната(заради бягането биатлона е доста неприятно изживяване).
                              Два отбора по трима души. На рубежа лежат пушките(малокалибрени с махнати пълнители) и патрони. При сигнал се хвърляш, зареждаш и стреляш в мишената на противника. Ако улучиш презареждаш и помагаш на съотборниците си да свалят мишените на техните противници. Ако те убият(свалят мишената пред теб) съдия ти натиска пушката, за да не можеш да стреляш.
                              Зарежда се по един патрон(с треперещи пръсти). Много е интересно, защото се разкъсваш между желанието да бързаш и страха да не пропуснеш ( в този случай обикновено те убиват).
                              Те, за това говорех!
                              Казваха му и ЛОТрибой.
                              Много добре си описал "дуелната" и на мен ми беше любима!!!
                              А биатлона си беше тежък, но като излезеш от тира
                              без наказателни обиколки си беше направо еуфория.
                              Изобщо, бях малко добър в тоя многобой,
                              та си го спомням с умиление. Предполагам и ти ?!

Коментар

Здравейте !
                                Прекарах доста време пред компа, четейки тази и други две теми - IPSC връх в стрелбата или не, и Пистолети Аркус.

Първо като IPSC стрелец искам да се ИЗВИНЯ за повечето изказвания на Лорда. Единствено в негова защита мога да посоча, че всеки вижда света от неговата си камбанария и ако тя не е достатъчно висока, няма да може да види какво има зад баирчето. Всички клубове тренират по собствена методика и затова аз лично не мога да кажа кое е правилно в обучението и кое не, а също така кое може да ти влезе в употреба или кое ще те провали при реална ситуация. Има резултати от турнирите по Динамична стрелба,които се публикуват в TheGunMan форума, и от тях можете да си направите изводите кого да слушате и кого не. Говоря за IPSC като спорт.
                                То е същото, ако се запозная с някого, чийто джип е само кал и започне да ми разправя колко е добър .... Ще ми увисне чийнето и ще гледам умно щото нищо не разбирам от вашето хоби. И накрая ще се окаже.......0

И за да не излизам от темата и да не досаждам повече Ви поканвам на 04.04.2009 в гр. Шумен на състезание по правилата на IPSC. http://thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2787
                                Който има възможност да заповяда. Ако има желание да постреля, ако пък не, не е проблем и да погледа.

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X